ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Тоалетна вода Paul Vess Grand Turismo Black Edition, Мъже, 100ml, Париж, Франция

Emag
Рейтинг+1
59.83 лв 151.91 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
59.83 лв 151.91 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Тоалетна вода Paul Vess Grand Turismo Black Edition, Мъже, 100ml, Париж, Франция

Дизайн като никой друг! Това е уникално парче в историята на парфюма .

Стъклото Gran Turismo GT Black Edition привлича вниманието, гледаме го, гледаме го отново, вземаме го в ръцете си, докосваме мекия и фин аспект, безупречното му майсторство.

Това е парче вино в нашите ръце: безпрецедентният съюз на естетическо и техническо съвършенство в услуга на изключителен парфюм .

Тоалетна вода Paul Vess

Ориенталският състав на аромата ще подчертае индивидуалността, специалната енергия и сексуалността на мъжа .

Връхните нотки идват в деликатен аромат на портокалов цвят, освежаващ бергамот и сочна ябълка .

Средните нотки се характеризират с аромат на женско биле в комбинация с пикантна канела и лавандула .

Последните нотки завършват хармонично с дървесни нюанси, съчетани със сладка ванилия и кехлибар.

Тоалетна вода Paul Vess GT Black Edition също дължи ценното си качество на несравнимото качество на дизайна си, централният му елемент е потопен в вана от чисто злато , което му придава уникален и пищен вид .

Много е просто: най -големите парфюми трябва да се съдържат в най -ценните бутилки !

Връхни нотки : портокал, лимон, слива, босилек

Средни нотки : кардамон, индийско орехче, канела

Базови нотки : дърво Gaiac, мускус, кедрово дърво, боб Тонка

Тоалетна вода Paul Vess

Промоция на Тоалетна вода Paul Vess Grand Turismo Black Edition, Мъже, 100ml, Париж, Франция

Светът на този, който избере GT Black Edition, е неговата детска площадка, скоростта е вълнуваща и животът с луда интензивност.

Gran Turismo GT Black Edition е магнетичният парфюм на страст към живота и искрено съблазняване .

Състезанието символизира живота, победата е отношение. Небрежен, но страстен, Човекът, който символизира GT RACING, представлява същността на естетиката.

Той иска най -доброто и го получава . Всичко, до което се докосне моментално, се превръща в злато .

Магнетичен и екстравагантен , Gran Turismo GT Black Edition директно обявява своята идентичност: нахален и елегантен , блестящ и игрив , победата е неговата философия , но в надпреварата е джентълмен .

Тоалетна вода Paul Vess

Магнетизъм и яркост

Богат и интензивен аромат, подобен на злато, който съчетава ярък привкус на цитрусова свежест с очарователни подправки, които оформят сърцето му, върху смешно кехлибарено – дървено покритие, в което Мускусът играе и което му придава силата на тази разкошна композиция с ориенталски акценти .

Gran Turismo GT Black Edition се отваря с ярка и плодова нотка, в която лимонът и портокалът освежават босилек и сладка слива .

Сърцето му е забележителна пикантна селекция, където кардамонът и индийското орехче се галят от аромата на канела , разкривайки жизнена мъжественост .

Перфектната комбинация от дърво Gaiac и кедрово дърво, богат мускус и боб тонка , добавя последна нотка към този аромат и прави ориенталския му маршрут незабравим отпечатък .

Яростта на безграничния живот, тук и сега, и разкрива идеала на Човек пред колелото: победата може да бъде само ваша .

Колекцията Paul Vess Grand Touring (GT) е мечта на всеки мъж, това е търсенето на механично съвършенство, за да се изпълни най -благородната мисия, търсенето на Свободата и то живее без граници тръпката на живота .

Пол Вес искаше да трансформира този символ, като създаде най -ефектните и страхотни парфюми , да разшири тази мечта, която споделихте, и да позволи на хората да изразят най -доброто от себе си .

Тоалетна вода Paul Vess

Пол Вес

Парфюмите на Paul Vess са създадени, за да разкрият нюансите на мъжествеността, мъжкия магнетизъм, където страстите са белези на елегантност. Ароматите на парфюмите на Paul Vess никога не ви оставят безразличен. Вдъхновява ви да станете по -добри и да изживеете момента с цялата интензивност на живота, защото светът принадлежи на вас !

История за върхови постижения

Основана в Париж през 2009 г. , френската парфюмерна къща Paul Vess успешно преследва мечтата си да зарадва целия свят с ароматите си . В резултат на 30 -годишен опит , марката е родена от волята на най -талантливите майстори на благородното изкуство на френския парфюм .

Целта беше да се предложи възможност за достъп до най -доброто и най -високо качество на луксозните парфюми , което се присъединява към съвършенството и изяществото , модерните и вечни парфюми и дизайн.

Тоалетна вода Paul Vess

Парфюми, които правят разлика

Парфюмът е изкуство . Изкуството на парфюма съществува и се развива непрекъснато с течение на времето и мъжете и жените винаги са имали тази неуморна мечта за постигане на съвършенство .

Всички парфюми на Paul Vess се произвеждат в град Grasse , разположен в южната част на Франция , световно известен със своите постижения в производството на парфюми. на

Всички съставки, които използвам, са сертифицирани , търпеливо подбрани заради невероятните си качества и артистично комбинирани, за да получат уникални вкусове .

Тоалетна вода Paul Vess

ПОЛ ВЕС по целия свят

След големия си успех в Южна Америка и в няколко европейски страни, Пол Вес продължава да расте и да разпространява парфюмите си, отваряйки нови пазари, в нови страни, всеки месец, а сега и в Румъния .

За вас, защото ние вярваме в истинското изкуство на парфюма и защото сме вдъхновени, Paul Vess ще продължи да създава парфюми, които правят разликата

Тоалетна вода Grand Touring (GT) Black Edition, произведена в Париж, Франция.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled