ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

Technopolis
Рейтинг+1
799.99 лв 969.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
799.99 лв 969.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

Лесно зареждане и възможност за допълнително изсушаване на съдовете само с едно натискане на бутон.

  • ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете
  • VarioFlex-кошници и Vario-чекмедже: оптимално регулиране и място на всички нива.
  • 7-сегментов дисплей: показва оставащото време и стандартната информация, като например състоянието на повторно запълване.
  • AquaStop: Гаранцията на Bosch в случай на повреда от теч на вода – за целия жизнен цикъл на уреда.*
  • EcoSilence Drive: изключително енергоспестяваща и безшумна при работа с голяма продължителност на живота.

Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

VarioFlex-кошници и VarioDrawer

Системата за кошници VarioFlex е израз на максималната гъвкавост и удобство при работа с кошници. Това се гарантира от осем подвижни елемента в горната кошница  (поставка за стъклени чаши, сгъваеми поставки и полици). Благодарение на червените точки на допир винаги можете да видите незабавно къде и как да регулирате гъвкавостта на кошницата според съдовете, които ще се зареждат. Долната кошница разполага с девет подвижни елемента (по-висока в задната част за поставки за чаши, сгъваеми полици и поставки). Сгъваемите поставки осигуряват допълнителна защита и стабилност чрез заоблените си предни ръбове. А благодарение на дръжките от неръждаема стомана всичко е удобно и леснодостъпно.

VarioDrawer

Благодарение на издърпващото се чекмедже VarioDrawer третото ниво на зареждане прави съдомиялните ActiveWater още по-удобни. Това е най-подходящото място за прибори и малки кухненски съдове, например черпаци или бъркалки. То ви дава повече гъвкавост при зареждане на съдомиялната и освобождава допълнително място на другите нива. Кошницата за прибори на долното ниво може да се подмени с VarioDrawer, за да се освободи място за до 14 места при съдомиялните на 60 см и до 10 места при съдомиялните на 45 см.

Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

Rackmatic

Благодарение на тройната система от кошници, височината на горната кошница може лесно да се регулира с до 5 см. И можете да направите това, когато е напълно заредена. Това означава още повече възможности за настройка и по този начин максимална гъвкавост.

Програма Silence

Програмата за тишина е най-тихият начин да стартирате вашата съдомиялна машина. Като я активирате, автоматично намалявате нивата на шум на вашата съдомиялна машина до възможния минимум. Това се постига чрез специално адаптирана програма Eco 50 °C, с намалено налягане на струята и удължена фаза на почистване.

AquaStop

Защитата от протичане е от огромно значение при съдомиялните. Нашата система Aqua Stop осигурява надеждна защита от течове. Когато датчикът засече теч, уредът автоматично спира и изпомпва водата през двуслоен маркуч. С AquaStop сте защитени от наводнения – гаранция, която получавате за целия жизнен цикъл на уреда.

Технология ActiveWater

Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

EcoSilence DriveTM

Запазването на чистотата у дома може да е трудно. Запазването на тишината понякога може да изглежда невъзможно. Нашите съдомиялни машини с EcoSilence drive дават най-добри резултати при почистване с ниски емисии на шум. Оборудван с безчетков, енергоспестяващ мотор, който оптимално намалява шума при триене, EcoSilence drive гарантира много по-плавна и по-тиха работа. Сега можете да се насладите на дом, който е толкова тих, колкото и чист.

Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

DosageAssist

DosageAssist гарантира отлични резултати при миене и по-тиха работа. Препаратът се прехвърля от отделението за препарат в специална ниша, прикрепена към горната поставка, където се разтваря напълно.

Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

Промоция на Съдомиялнa BOSCH SGS4HVW31E

БРОЙ ПРОГРАМИ- 5
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ- 5

 

Марка- BOSCH
МОДЕЛ- SGS4HVW31E
КАПАЦИТЕТ В БР. СТАНД.КОМПЛ.- 13
ТРЕТА КОШНИЦА- ДА
ЦВЯТ- БЯЛ
КЛАС НА НИВО НА ШУМ- C
НИВО НА ШУМ- 46 dB
БРОЙ ПРОГРАМИ- 5
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ- 5
АВТОМАТИЧНА ПРОГРАМА- ДА
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ- E
ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ С AQUASTOP- ДА
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ- ДА
ОТЛОЖЕН СТАРТ- ДА
ФУНКЦИЯ ДОПЪЛНИТЕЛНО ИЗСУШАВАН- ДА
ВРЕМЕТРАЕНЕ НА ПРОГРАМА „ECO“- 3:45 H
КОНС.НАЕЛ.ЕНЕРГИЯ ПРИ ПРОГ.EKO- 94.00 kWh
КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА/ЦИКЪЛ- 9.5 L
ВИСОЧИНА- 85.00 см
ШИРИНА- 60.00 см
ДЪЛБОЧИНА- 60.00 см
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled