Изтекли

ACME SMART Wifi разклонител

Kaufland
Рейтинг+1
39.99 лв 79.99 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
39.99 лв 79.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ACME SMART Wifi разклонител

6 гнезда

Функционален интелигентен разклонител ACME SH3305 с EU тип свързване към електрическата мрежа, подходящ за всеки съвременен дом, с който можете да управлявате дистанционно до 10 устройства, включен чрез него. Разклонителят разполага с 6 стандартни EU контакта и 4 USB порта, както и специален вграден прекъсвач срещу претоварване.

Веднъж след като настроите приложението Smart Life в телефона си, то автоматично показва всеки уред, който е свързан към разклонителя, за да наблюдавате и анализирате консумацията на електроенергия, както и да ги управлявате от разстояние.

Ако използвате гласовите асистенти Amazon Alexa и Google Assistant, отново бързо и лесно бихте могли да ги използвате, за да задавате команди към разклонителя.

ACME SMART Wifi разклонител

Промоция на ACME SMART Wifi разклонител

Актуалните предложения са валидни от 13.02.2023 г. до 19.02.2023 г. или до изчерпване на наличностите! Стоките се предлагат в количества, предназначени за домакинството. Отстъпката с Kaufland Card e изчислена спрямо текущата цена, на която продуктът се предлага в хипермаркетите. Kaufland не носи отговорност за печатни грешки. Част от дрехите и обувките може да не се предлагат във всички цветове и размери. Снимките са примерни. Всички артикули са без декорация. Всички цени са в лева с включен ДДС.

ACME SMART Wifi разклонител

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled