ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Dying Light 2: Stay Human (PS5)

Ozone
Рейтинг0
59.99 лв 129.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.99 лв 129.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Dying Light 2: Stay Human (PS5)

Преди повече от двадесет години в Харан се борихме с вируса – и загубихме. Сега отново сме тръгнали към същата участ. Градът, който е едно от последните големи човешки селища, е разкъсан от конфликт. Цивилизацията отново пропада към тъмни векове. И все пак ние все още имаме надежда.

Вие сте скитник със силата да промените съдбата на Града. Но вашите изключителни способности си имат цена. Преследвани от спомени, които не можете ясно да разчетете, вие тръгване да научите истината … и се озовавате на бойно поле. Усъвършенствайте уменията си, за да победите враговете и да създадете съюзници, които ще ви помагат във вашето приключение. Разгадайте тъмните тайни зад владетелите, изберете към кого ще се присъедините и решете вашата съдба. Където и да ви отведат действията ви, има едно нещо, което никога не трябва да забравяте – вашата човечност.

Dying Light 2

Необятен отворен свят – Впуснете се в град, погълнат от нова тъмна ера. Откривайте различни пътища и скрити проходи, докато изследвате многобройните нива и местоположения.

Креативни и брутални схватки – Възползвайте се от вашите паркур умения, за да наклоните везните във ваша полза, дори и в най-жестоките битки. Разумните действия, капаните и креативните оръжия ще бъдат ваши най-добри приятели.

Ден и Нощ – Изчакайте нощта, за да се впуснете в тъмните скривалища на заразените. Слънчевата светлина ги кара да се крият, но след като тя си отиде, чудовищата ще започнат своя лов, оставяйки бърлогите свободни за изследване.

Dying Light 2

Правете важни и решаващи избори – Оформете бъдещето на Града с вашите действия и наблюдавайте как той се променя. Определяйте баланса на силите, като правите избори в нарастващия конфликт.

Не излизайте сами в нощта – Впуснете се в кооперативен режим, който поддържа до четирима играчи. Бъдете домакин на своя собствен град или се присъединете към други играчи, за да видите какви избори са направили те и как се е развил техния Град.

Dying Light 2: Stay Human (PS5)

Тегло- 0.086 kg
Група- Игри 18+
Пъблишър- Techland
Co-Op- Online
PEGI описание- Насилие, Страх
PEGI рейтинг- 18+
Резолюция- 1080i, 1080p, 4K
Жанр- Екшън-приключенски, Отворен свят, Първо лице
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2022
Месец на излизане- Февруари
Брой играчи- 1

Dying Light 2

Онлайн мултиплейър- 2-4
Контролер- DualSense
Разработчик- Techland
Платформа- PS5
Издание- Стандартно
Език- Английски
Промоции- Изиграй скуката, Свети Валентин, Видеоигри – промо
Акценти- Dying Light 2: Stay Human, Най-продавани игри за 2022
Размер на продукта- 13.5 x 17.2 x 1.5 cm
Размер на опаковката -13.5 x 1.5 x 17.2 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled