ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Комбинирана готварска печка Hansa FCMW68299, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас А, 60 см, Бяла

Emag
Рейтинг0
559.99 лв 799.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
559.99 лв 799.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Комбинирана готварска печка Hansa FCMW68299, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас А, 60 см, Бяла

CoolDoor3
Разбира се, вероятно се е случило на всеки, член на семейството или на някой приятел, да си изгори ръцете, като случайно докоснете горещата врата на фурната. Но това няма да се случи, ако решите да оборудвате кухнята си с печка Hansa. Вратата на фурната е снабдена с 3 стъкла – вътрешното стъкло отразява топлината, предотвратявайки прекомерното нагряване на външното. Осигурете безопасността на кухнята за всички членове на семейството

готварска печка Hansa FCMW68299

Бързо предварително загряване
Можете да ползвате тази функция, за да достигнете желаната температура възможно най-скоро. Фурната се нагрява на температура до 150°С за 4 минути; 20% по-бързо от стандартното време за загряване. Сега можете да спестите време, без да се налага да чакате подходящата температура, за да ползвате фурната, за готвене по-бързо от всякога.

готварска печка Hansa FCMW68299

Steam Cleaning
Благодарение на изключително гладката повърхност на емайллака почистването вече е необикновено лесно и бързо. Единственото, което трябва да направите, е да сипете 0,5 литър вода в тавата за печене, да я поставите във фурната и да зададете температура 50 градуса и време 30 минути. Когато под въздействието на водната пара всички замърсявания омекнат, без усилие ще почистите камерата на фурната с помощта на влажна кърпа и отново ще имате чиста, гладка и блестяща повърхност.

готварска печка Hansa FCMW68299

Енергиен клас A
Пестенето на енергия и по-ниските сметки вече са възможни, благодарение на високия клас енергийна ефективност за готварските печки и фурни

готварска печка Hansa FCMW68299

Защита срещу изтичане на газ
Плотът веднага ще затвори захранването с газ, ако пламъкът на горелката изгасне. Благодарение на това решение използването на този уред винаги ще бъде безопасно.

готварска печка Hansa FCMW68299

Размразяване
Желаете нещо вкусно. Но първо трябва да го размразите. Няма проблем! Поставете го във фурната и активирайте функцията за размразяване. Ще е готово за готвене за нула време и се насладете на уникалният вкус.

готварска печка Hansa FCMW68299

Емайлиран капак
Позволява да се ползва като допълнителна работна повърхност, предотвратява пръскането по стената и предпазва горната част на печката от мръсотия, когато се ползва само фурна. Висококачественият, сигурен стъклен емайл е практично и безопасно решение.

готварска печка Hansa FCMW68299

Лесна система за почистване на вратата
Благодарение на новата конструкция на вратата можете по лесен и безопасен начин да демонтирате стъклото на фурната, без необходимост от демонтаж на цялата врата. Благодарение на използването на два клипса в горната част на вратата няма необходимост от използването на никакви инструменти и можете да го направите самостоятелно. Сега поддържането на фурната в чистота е изключително лесно

готварска печка Hansa FCMW68299

Email EasyClean
Разбира се, чистенето на фурната не е удоволствие за никого. За да се улесни почистването, фурните на Hansa са покрити със специален, лесен за употреба Email EasyClean, който предотвратява натрупването на мръсотия и мазнини. Сега почистването на фурната е изключително лесно. Направете живота си по-лесен! Не губете времето си за почистване! Изберете да прекарвате времето си със семейството и приятелите си

готварска печка Hansa FCMW68299

Електронно запалване на бутоните
Иновативното решениа гарантира безпроблемно, незабавно и ефективно запалване. Системата за безопасност автоматично изключва захранването с газ, ако пламъкът изгасне.

готварска печка Hansa FCMW68299

Готвене с помощта на вентилатора
Вентилаторите улесняват равномерното разпределение на топлината около храната, елиминирайки студените зони във фурната. По този начин, приготвянето е по-равномерно, по-бързо и може да бъде постигнато при по-ниска температура, отколкото при конвенционалната фурна.

готварска печка Hansa FCMW68299

8 функции на фурната
Грил, горен и долен нагревател + Вентилатор, Горен нагревател + Грил (supergrill), Размразяване, Долен нагревател, Бързо загряване, Горен нагревател + Грил + Вентилатор, Горен нагревател + Долен нагревател (Конвекция)

готварска печка Hansa FCMW68299

Supergrill
Искате ли да се насладите на пикантно барбекю по всяко време на годината? Сега това е възможно благодарение на фурните Hansa! Благодарение на функцията Supergrill, можете да приготвите по-големи парчета месо на скара, като се уверите, че те са крехки отвътре и че ще имат вкусна, свежа кора отвън.

готварска печка Hansa FCMW68299

Промоция на Комбинирана готварска печка Hansa FCMW68299, 4 Нагревателни зони, Функция грил, Клас А, 60 см, Бяла

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране- Стандартно
Употреба- Домашна
Тип котлон- Стандартен
Захранване котлон- Газ
Захранване на фурна- Електрически
Тип запалване- Електрическо
Разположение на контролния панел- Предно
Материал капак- Метал
Функции- Дюзи за течна газ Осветление
Цвят- Бял

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ – КОТЛОН

Брой нагреватели- 4
Голяма нагревателна зона- 1
Малка нагревателна зона- 1
Нормална нагревателна зона- 2
Мощност на  голяма нагревателна зона- 3 kW
Мощност на малка нагревателна зона- 1 kW
Мощност на нормална нагревателна зона- 1.75 kW
Енергийна ефективност на котлона- Клас A

ТЕХНИЧЕСКА СПЕЦИФИКАЦИЯ – ФУРНА

Обем- 65 l
Функции на фурната- Грил

РАЗМЕРИ

Ширина- 60 cm
Дълбочина- 60 cm
Височина- 80 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled