ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПАРТНЬОРСКИ ПРОМОЦИИ
Изтекли

Аудио система Trust – GXT635 RUMAX BT, 2.1, черна

Ozone
Рейтинг0
135.00 лв 229.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
135.00 лв 229.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Аудио система Trust – GXT635 RUMAX BT, 2.1, черна

Влезте в света на развлеченията с тази 2.1-канална аудио система. Нейните стерео говорители идват с мощен субуфер, а качеството на звука може да бъде настроено по ваш вкус и са оборудвани с множество RGB зони за първокласно аудио изживяване.

Мощен и богат звук

С Trust Rumax ще изпитате звука по съвсем нов начин. Този комплект излъчва 80W върхова мощност (40W RMS) и се предлага с 5-инчов субуфер за гръмотевичен бас. Настройте басите и високите честоти по ваш вкус, или чрез контролите на гърба на високоговорителя, или с помощта на безжичното дистанционно управление.

Аудио система Trust

Цветна атмосфера

Rumax е оборудвана с множество зони с RGB LED осветление, за да създаде уникална атмосфера. Предната страна и драйверът на всеки високоговорител са осветени и дори има RGB LED на гърба на всеки сателит, за да прожектира красива светлина на стената ви. Благодарение на 6-те предварително дефинирани светлинни режима на този комплект говорители ще създадете атмосфера, различна от която и да е друга, като въртящи се RGB или синхронизирани баси ефекти, за да ви потопи изцяло във вашата игра.

Мултиплатформена

Trust Rumax работи с почти всичко: HDMI ARC, оптична връзка, 3.5 mm. Има Bluetooth, за да можете да свържете телефона си безжично или просто да включите USB флаш устройство с MP3. Възможностите са безкрайни; свържете Trust Rumax с вашия компютър или лаптоп, вашата конзола за игри, вашия телевизор или телевизионна приставка. Изпитайте нов начин на игра на игри, гледане на филми или слушане на музика.

Пълен контрол

Trust Rumax се предлага с удобно дистанционно управление, което ви позволява да контролирате изцяло музиката си, качеството на звука и светлинните ефекти. Можете да регулирате силата на звука и да включите еко режим, който ще изключи комплекта говорители, когато не се използва. Има и бутони за управление на гърба на говорителя, за да регулирате басите и високите честоти, ако предпочитате да ги използвате. С Rumax вие имате пълен контрол.

Промоция на Аудио система Trust – GXT635 RUMAX BT, 2.1, черна

Съвместимост с платформи- PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X
Марка- Trust
Вид продукт- 2.1-канални, Гейминг
Тип на свързване- Bluetooth, Жак 3.5 mm
Дължина на кабела- 1.7 m
Bluetooth версия- Bluetooth 5
Брой говорители- 3
Размер говорители- 127 mm
Съпротивление- 4 Ohms
Мощност на говорителите- 80 W
Честотна характеристика- 20 Hz – 20 000 Hz

Аудио система Trust

Размер на опаковката- 34.5 x 30 x 33.5 cm
Входове- S/PDIF, USB, HDMI (ARC), Line-in
Промоции- Дом с характер
Цвят- Черен
Подходящ за- За геймъри
Интерес- Гейминг, Музика
Размер на продукта- 11.5 x 22.5 x 10.5 cm
Звук- Стерео
Тегло- 4.8 kg
Гаранция- 24 месеца

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled