ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Съдомиялна за вграждане BOSCH SMV46KX04E ИНВЕРТОРЕН МОТОР

Technopolis
Рейтинг0
799.00 лв 979.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
799.00 лв 979.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Съдомиялна за вграждане BOSCH SMV46KX04E ИНВЕРТОРЕН МОТОР

  • ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете
  • Програма за стъкло на 40°C“ – нежно почистване на деликатните ви стъклени съдове.
  • VarioFlex-кошници и Vario-чекмедже: оптимално регулиране и място на всички нива.
  • InfoLight: червена светлина проектирана на пода показва дали уредът ви е включен или изключен
  • AquaStop: Гаранцията на Bosch в случай на повреда от теч на вода – за целия жизнен цикъл на уреда.*

Програма за измиване на стъкло на 40°C

Вече има решение как да осигурите за своите деликатни стъклени чаши и съдове внимателните грижи, които заслужават. Новата програма за измиване на стъкло на 40°C осигурява нежно и щадящо измиване на стъклените и кристалните съдове. Благодарение на по-ниските температури на измиване и по-дългото време за изсушаване деликатните предмети са защитени и всеки път излизат от съдомиялната в безупречен вид.

Съдомиялна за вграждане BOSCH

VarioFlex-кошници и VarioDrawer

Системата за кошници VarioFlex е израз на максималната гъвкавост и удобство при работа с кошници. Това се гарантира от осем подвижни елемента в горната кошница  (поставка за стъклени чаши, сгъваеми поставки и полици). Благодарение на червените точки на допир винаги можете да видите незабавно къде и как да регулирате гъвкавостта на кошницата според съдовете, които ще се зареждат. Долната кошница разполага с девет подвижни елемента (по-висока в задната част за поставки за чаши, сгъваеми полици и поставки). Сгъваемите поставки осигуряват допълнителна защита и стабилност чрез заоблените си предни ръбове. А благодарение на дръжките от неръждаема стомана всичко е удобно и леснодостъпно.

VarioDrawer

Благодарение на издърпващото се чекмедже VarioDrawer третото ниво на зареждане прави съдомиялните ActiveWater още по-удобни. Това е най-подходящото място за прибори и малки кухненски съдове, например черпаци или бъркалки. То ви дава повече гъвкавост при зареждане на съдомиялната и освобождава допълнително място на другите нива. Кошницата за прибори на долното ниво може да се подмени с VarioDrawer, за да се освободи място за до 14 места при съдомиялните на 60 см и до 10 места при съдомиялните на 45 см

Съдомиялна за вграждане BOSCH

Rackmatic

Благодарение на тройната система от кошници, височината на горната кошница може лесно да се регулира с до 5 см. И можете да направите това, когато е напълно заредена. Това означава още повече възможности за настройка и по този начин максимална гъвкавост.

InfoLight

Червена LED точна на пода ви информира дали съдомиялната за пълно вграждане все още работи или програмата е свършила вече.

AquaStop

Защитата от протичане е от огромно значение при съдомиялните. Нашата система Aqua Stop осигурява надеждна защита от течове. Когато датчикът засече теч, уредът автоматично спира и изпомпва водата през двуслоен маркуч. С AquaStop сте защитени от наводнения – гаранция, която получавате за целия жизнен цикъл на уреда.

Технология ActiveWater

Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

Съдомиялна за вграждане BOSCH

EcoSilence DriveTM

Запазването на чистотата у дома може да е трудно. Запазването на тишината понякога може да изглежда невъзможно. Нашите съдомиялни машини с EcoSilence drive дават най-добри резултати при почистване с ниски емисии на шум. Оборудван с безчетков, енергоспестяващ мотор, който оптимално намалява шума при триене, EcoSilence drive гарантира много по-плавна и по-тиха работа. Сега можете да се насладите на дом, който е толкова тих, колкото и чист.

Автоматични програми

Различните съдове изискват различна настройка за измиване. Избирането на неправилната програма губи не само пари, но и вода и енергия. Автоматичните програми на Bosch автоматично регулират температурата на водата и времето за изплакване по време на измиване, да отговарят на нивото на замърсяване и обема на зареждане. Това означава, че с автоматични програми използвате само толкова вода, колкото е необходимо за перфектни резултати. Правилното измиване за всяко зареждане – с едно докосване на бутона.

AquaSensorAquaSensor: Разпознаване на петната за блестящо чисти чинии. AquaSensor регулира разхода на вода в зависимост от типа и степента на замърсяване, като използва светлинни лъчи за управление на изплакването. В зависимост от остатъците храна, мазнина или препарат във фазата на изплакване, процесът се анализира, за да се определи дали трябва да продължи.

Промоция на Съдомиялна за вграждане BOSCH SMV46KX04E ИНВЕРТОРЕН МОТОР

ИНВЕРТОРЕН МОТОР- ДА
БРОЙ ПРОГРАМИ- 6
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ- 5

 

Марка- BOSCH
МОДЕЛ- SMV46KX04E
КАПАЦИТЕТ В БР. СТАНД.КОМПЛ.- 13
ТРЕТА КОШНИЦА- ДА
ИНВЕРТОРЕН МОТОР- ДА
КЛАС НА НИВО НА ШУМ- C
НИВО НА ШУМ- 46 dB
БРОЙ ПРОГРАМИ- 6
БРОЙ ТЕМПЕРАТУРИ- 5
АВТОМАТИЧНА ПРОГРАМА- ДА
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ- E
ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ С AQUASTOP- ДА
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ- ДА
СВЕТЛИННА ИНДИКАЦИЯ НА ПОДА- ДА
ОТЛОЖЕН СТАРТ- ДА
ВРЕМЕТРАЕНЕ НА ПРОГРАМА „ECO“- 3:30 H
КОНС.НАЕЛ.ЕНЕРГИЯ ПРИ ПРОГ.EKO- 94.00 kWh
ГОДИШНА КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА- 2660 L
КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА/ЦИКЪЛ- 9.5 L
ВИСОЧИНА- 81.50 см
ШИРИНА- 59.8 см
ДЪЛБОЧИНА- 55.0 см
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled