ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг бюро Ultradesk – Frag XXL, розово

Ozone
Рейтинг0
299.00 лв 549.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
299.00 лв 549.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Гейминг бюро Ultradesk – Frag XXL, розово

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМО ГЕЙМИНГ БЮРО С ЕРГОНОМИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ULTRADESK FRAG XXL е продукт за потребители с множество компютърни и гейминг аксесоари или професионалисти с големи работни конфигурации. Неговите ергономични предимства подобряват производителността и комфорта през дългите часове пред компютъра. Рамката е изработена от здрава стомана и гарантира перфектна стабилност. Всяко бюро предлага подложка за мишка за цялата повърхност на плота. Голямото работно пространство може да побере до 3 монитора и е проектирано с ергономична форма на предния ръб. Продуктът включва полезни разширения като поставка за чаша, кука за слушалки и специален рафт за разклонители. Също така включва доста известната стойка за гейминг оборудване ULTRADESK BEAM с USB портове. Страхотно компютърно бюро за игри и дълъг списък от други дейности, свързани с модерния дигитален свят. FRAG XXL е възхваляван от геймърите за своята издръжливост, стабилност и високо ниво на комфорт.

Гейминг бюро Ultradesk

ЦЯЛОСТНА ПОДЛОЖКА ЗА ПЛОТА

В комплект с бюрото FRAG XXL винаги получавате огромна подложка за вашата мишка, клавиатура и други компютърни аксесоари. За производството на подложката е използван нов вид материал, който осигурява отлична работна повърхност за лазерни и оптични сензори. Страничните краища са допълнително поръбени с плътен шев, който удължава живота ѝ, но също така ѝ придава доста привлекателен вид.

Гейминг бюро Ultradesk

БЮРО С ГОЛЯМО РАБОТНО ПРОСТРАНСТВО

Голям плот, който побира значителна компютърна и гейминг конфигурация, като в същото време е страшно издръжлив. Работната повърхност на модел FRAG XXL получава допълнителна стабилност благодарение на здравата връзка с рамката на бюрото. Максималната товароносимост от 100 kg гарантира безопасна употреба дори в случай, че решите да поставите тежка компютърна кутия върху плота. В задната част на бюрото са изработени два отвора за кабели, които водят директно до скрит рафт.

Гейминг бюро Ultradesk

ИЗДРЪЖЛИВА СТОМАНЕНА КОНСТРУКЦИЯ

Мебелите за геймъри трябва да бъдат преди всичко изключително издръжливи. Стоманената рамка, използвана във FRAG XXL, несъмнено отговаря на тези изисквания. Елементите му са направени много дебели, а връзките между частите са внимателно проектирани, за да гарантират изключителна стабилност. Рамката „Rage Safe“ ще зарадва всеки един, които предпочита екшън игри, където по време на игра често има внезапни изблици на радост и разочарование.

Гейминг бюро Ultradesk

ВКЛЮЧЕНИ АКСЕСОАРИ

Универсалното компютърно бюро трябва да предлага широка гама от полезни аксесоари. С FRAG XXL няма да пропуснете нищо. Отстрани на плотa, под предния ръб, можете да монтирате поставка за чаша и поставка за слушалки, които са включени в комплекта. И двете разширения не са просто за украса – повечето потребители ги използват ежедневно. Уникален акцент е стойката BEAM, която улеснява зареждането на различни мобилни устройства и аксесоари. Нейните 4 USB порта са достатъчни за всеки геймър. Разбира се, стелажът ULTRADESK BEAM може да служи и за съхранение на геймпадове или кутии за игри.

Гейминг бюро Ultradesk

SСТЕЛАЖ ЗА РАЗКЛОНИТЕЛИ

Къде да скрием захранващите елементи? Оптималното решение е рафт, монтиран в задната част на плота. Позволява удобен монтаж дори на дълги разклонители, както и лесно управление на кабелите, изведени през отворите в плота. Погрижихме се стелажът да бъде не само изключително функционален, но и привлекателен на външен вид. Ето защо нашите дизайнери му придадоха много отличителна форма.

Гейминг бюро Ultradesk

НЕОГРАНИЧЕНО МЯСТО ЗА КРАКАТА

Иновативните технологии и материали ни позволиха да премахнем напълно долната напречна греда. Подобреният дизайн е по-удобен от по-старите модели. Потребителят винаги може да разположи краката си свободно, без да се притеснява от неприятен контакт между краката и твърдия метал. Липсата на долна напречна греда добавя комфорт, но също така улеснява използването на високи компютърни кутии. Дизайнът без напречната греда също изглежда доста по-добре!

Гейминг бюро Ultradesk

ФУТУРИСТИЧНИ ФОРМИ

FRAG XXL е смесица от ергономични елементи с футуристични акценти. В резултат на това компютърното бюро ще пасне идеално както на минималистичен, така и на доста прогресивен интериорен дизайн. Играчите, избиращи този модел, подчертават, че се вписва към компютърната конфигурaция отлично. По никакъв начин не се натрапва и не отвлича вниманието от нейните елементи. Това е успешен компромис между модерен дизайн и практични решения.

Гейминг бюро Ultradesk

ДВА ГОЛЕМИ ОТВОРА ЗА КАБЕЛИ

Съвременните компютърни конфигурации са съставени от все по-голям брой допълнителни компоненти. Към няколкото монитора се използват освен клавиатура или мишка, също и състезателни колела и стрийминг устройства. В плота са изработени два големи проходни отвора с диаметър 6 cm, които са достатъчни за подреждане и на най-големия гейминг комплект. Отворите улесняват разширяването на конфигурацията с допълнителни аксесоари. Затова и ние винаги поставяме удобството на играча на първо място!

Гейминг бюро Ultradesk

Гейминг бюро Ultradesk – Frag XXL, розово

Интерес- Гейминг
Каталожен номер- UDESK-FX-PN
Баркод- 748367124921
Тегло- 27 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 90 x 14 x 85 cm

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled