Изтекли

Фритюрник без мазнина Star-Light Airfryer DAFB-1509WH, 900W, 1.5 л, Control Digital, LED дисплей, Сваляем кош, Защита от прегряване, Бял

Emag
Рейтинг0
74.99 лв 121.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
74.99 лв 121.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Фритюрник без мазнина Star-Light Airfryer DAFB-1509WH, 900W, 1.5 л, Control Digital, LED дисплей, Сваляем кош, Защита от прегряване, Бял

Мощност 900 W

Мощността на фритюрника 900 W му помага бързо да достигне предварително зададената температура, като по този начин ви помага да спестите ценно време, необходимо за приготвянето на храната.

Вместимост 2.6 литра

Вместимостта на фритюрника е 2,6 л, достатъчна за приготвяне на почти 1 кг храна, без да се налага да приготвяте два пъти, в случай че сте поканили повече гости или искате да сервирате повече порции.

Термостат

Той ще ви помогне да зададете желаната температура според храната,която приготвяте, с някои графични указания за настройка на правилната температура за приготвяне на пържени картофи, пиле, гъби, риба или скариди.

Фритюрник без мазнина Star-Light

Здравословно, бързо и вкусно

Вече не е нужно да прекарвате часове в кухнята, за да приготвите здравословни и вкусни ястия. С фритюрника Star-Light Airfryer DAFB-1509WH можете да приготвите вкусни ястия за минути с малко или без мазнина. Никога не е било по-лесно да приготвите любимата храна на вашето семейство по здравословен начин, а сега всеки може наистина да стане готвач.

Пригответе здравословни, хрупкави храни с ниско съдържание на мазнини

Star-Light Airfryer DAFB-1509WH има много предимства, но всичко се свежда до едно: 200° циркулация на горещ въздух. Тази техника ви позволява бързо да приготвите любимите си храни, повечето от които без мазнини. По този начин ще получите хрупкава и вкусна текстура и по-леки и здравословни резултати. Храната е изложена на високи температури от всички страни за миг. В резултат на това месото например веднага се изтегля вътре и всичките сокове остават вътре. Резултатът е мек и сочен деликатес. Освен това, моменталното повишаване на температурата до желаната температура значително ускорява цялата подготовк

Фритюрник без мазнина Star-Light

От 40° C до 200° C: пържене, размразяване и кипене

Mi Smart Air Fryer е много повече от просто фритюрник. С регулируем температурен диапазон от 80° C до 200° C, можете да размразявате, изсушавате и ферментирате, пържите, печете, приготвяте като на скара, което го прави идеален за готвене на месо, риба и дори сладкиши. Високата променливост на настройките допълнително разширява възможностите на уреда.

Кошница с незалепваща повърхност и нехлъзгаща се основа с вместимост 1,5 литра.

Фритюрникът може да се похвали и с отлично качество на конструкцията. Кошницата за приготвяне на продукти е с вместимост 1,5 литра и незалепваща повърхност, която предотвратява залепването на храната. Може да се мие и в съдомиялна.

Промоция на Фритюрник без мазнина Star-Light Airfryer DAFB-1509WH, 900W, 1.5 л, Control Digital, LED дисплей, Сваляем кош, Защита от прегряване, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране- Стандартно
Употреба- Домашна
Тип пържене- С горещ въздух
Брой кошници- 1
Захранване- Мрежово
Мощност- 900 W
Капацитет мазнина- 1.5 l
Капацитет храна- 0.5 Kg
Тип контролен панел- Дигитален
Брой програми- 8
Температурен спектър на потока- 80 – 200 °C
Защитни функции- Автоматично изключване Защита против прегряване Светещ индикатор Антихлъзгаща се основа
Специални функции- Таймер Термостат
Цвят- Бял
Съдържание пакет- 1 х Кош Фритюрник

РАЗМЕРИ

Дължина- 25.8 cm
Ширина- 21 cm
Височина- 27.6 cm
Дължина на кабела- 86 cm
Тегло- 2.7 Kg

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled