Изтекли

Сушилня Beko B3T68230, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А ++, SteamCure, RecycledDry, EcoGentle, OptiSense, Aquawave, Бял

Emag
Рейтинг0
859.99 лв 1269.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
859.99 лв 1269.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Beko B3T68230, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А ++, SteamCure, RecycledDry, EcoGentle, OptiSense, Aquawave, Бял

SteamCure™

Насладете се на усещането за освежени дрехи! Когато носите дрехи само веднъж, дори и да не са мръсни, те могат да имат миризма или дори гънки. Няма смисъл да ги перете отново в пълна програма, но бързото пране може да бъде идеалното решение да освежите дрехите си. Сушилните SteamCure премахват нежеланите миризми и гънки, без да е необходимо пране с пълна програма. Парата освежава прането, за да можете да се насладите на чисти и свежи дрехи!

RecycledDry™

Всичко, което правите, има по-голямо въздействие върху планетата, отколкото си представяте: от избора на храна, кола или сушилня. Сушилните Beko RecycledDry™ използват 2420 тона* рециклирана пластмаса за производството на пластмасови компоненти, като същевременно поддържат същата издръжливост и производителност, докато планетата става по-чиста. За здравословен живот на здрава планета.

*Общо те са използвани от Arcelik A.S. 2420 тона рециклирана пластмаса, в производството на сушилни от 2019 и 2020 г.

Сушилня Beko B3T68230

Гениални технологии

Eco Gentle™ – Heat Pump

Технологията на сушилните Beko с термопомпа ви помага да пестите енергия. Eco Gentle Heat Pump ви позволява да съхранявате топлия въздух и да го рециркулирате, като дрехите се сушат при ниска температура, така че ще се наслаждавате на живите цветове на дрехите си по-дълго. Затвореният кръг с термопомпа е най-ефективен в процеса на сушене в сравнение с конвенционалните модели.

Сушилня Beko B3T68230

Time Program/SteamCure

Дрехите, носени ежедневно и без петна, могат да бъдат освежени благодарение на парата, която премахва неприятните миризми и същевременно помага за намаляване на гънките. За да използвате Time Program/Steam Cure, добавете вода в резервоара вътре в барабана на сушилнята и изберете желаното време. Препоръчително е да използвате програмата за максимум 6 части сухи дрехи за 50 минути, за да елиминирате ефективно миризмите.

Сушилня Beko B3T68230

Aquawave ®

Благодарение на специалния дизайн на барабана, технологията Aquawave създава оптимални и ефективни условия за сушене, без движения, които биха могли да повлияят на тъканта. Уникалният контур на барабана и формата на остриетата позволяват плавно движение на прането по време на сушене, имитирайки естествения ритъм на вълните. По този начин любимата ви риза ще изглежда като нова всеки път, когато изсъхне.

Сушилня Beko B3T68230

Optisense ®

Технологията оптимизира етапа на сушене чрез сензорите за температура и влажност, така че можете да изберете степента на сушене на дрехите си. Сушилнята ще се изключи автоматично, когато нивото на сушене на дрехите е желаното. Освен това специалният сензор за откриване на спада на напрежението предпазва и удължава живота на сушилнята.

GentleCare

Вече можете да сушите дори деликатно пране или такива, които изискват ръчно пране, като копринени блузи, тънко бельо. Изберете програмата GentleCare и вашето пране ще бъде изсушено при ниска температура.

Показване на оставащото време за сушене

Позволява ви да прецените правилно времето за сушене, за да избегнете промяна на дневния си график.

Сушилня Beko B3T68230

Hygienic Refresh

Можете да използвате тази програма за сухи дрехи и пране, които искате да дезинфекцирате без пране. Позволява ефективно хигиенизиране на сух текстил с горещ въздух.

Сушилня Beko B3T68230

Промоция на Сушилня Beko B3T68230, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А ++, SteamCure, RecycledDry, EcoGentle, OptiSense, Aquawave, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Сушилня с термопомпа
Тип монтиране- Стандартно
Тип зареждане- Предно
Тип контролен панел- Механичен Дигитален
Захранване- Електричество
Брой програми- 15
Енергиен клас- Енергиен клас A++ от гама A+++ до D
Ефективност на кондензацията- Клас B
Цвят- Бял
Дълбочина- 54.3 cm
Ширина- 59.7 cm
Височина- 84.6 cm
Тегло- 39.5 Kg

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Капацитет на зареждане- 8 Kg
Ниво на шум- 64 dB
Отваряне на люк- Дясно

ПРОГРАМИ & ФУНКЦИИ

Функции- Отложен старт Вътрешно осветление Заключване за деца Показване на оставащото време за сушене
Програми за сушене- Памук Дънки Вълна Mix Daily Express Outdoor / Sports Gentle Care Shirts Hygienic Drying Hygienic Refresh
Технология- OptiSense Aquawave GentleCare SteamCure

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled