Изтекли

Devil May Cry 5 Special Edition (PS5)

Ozone
Рейтинг0
34.99 лв 79.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
34.99 лв 79.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Devil May Cry 5 Special Edition (PS5)

Devil May Cry 5, най-новото заглавие от добилата огромен успех, легендарна екшън поредица ще представи на своите фенове комбинация от високооктанов екшън и свръхестествени персонажи, които са запазена марка на поредицата.

Devil May Cry 5 Special Edition включва:

 • Devil May Cry 5 – видеоигра
 • Vergil – игрален персонаж
 • Legendary Dark Knight mode – ниво на трудност
 • Turbo mode – увеличаване на бързината на игра с 20 %
 • Подобрения за ново поколения конзоли

Devil May Cry

Най-новото заглавие от добилата огромен успех, легендарна екшън поредица ще представи на своите фенове комбинация от високооктанов екшън и свръхестествени персонажи, които са запазена марка на поредицата.

Директорът Hideaki Ituno и неговият екип обединиха сили, за да създадат най-върховното, технически усъвършенствано и абсолютно влудяващо, екшън изживяване от това поколение.

Devil May Cry

Изминаха години, откакто легионите на ада попаднаха на този свят, но сега започва нова и още по-страшна демонична инвазия. Последната надежда на човечеството е в ръцете на трима ловци на демони, всеки от които предлага радикално различен стил на игра. Обединени от съдбата и жаждата за отмъщение, тези ловци на демони ще трябва да се изправят пред своите собствени демоните, ако се надяват да оцелеят.

 • Легендарната екшън поредица се завръща – Продалата повече от 16 милиона копия поредица е отново тук, начело с Hideaki Itsuno, продуцента на оригиналния Devil May Cry и Resident Evil 4
 • Битка между доброто и злото – Демоничната инвазия започва със семената на демонично дърво, което се вкоренява в Red Grave City. Това яростно нашествие привлича вниманието на младия ловец на демони, Nero, съюзник на Dante, който сега е без своята демоничната ръка, източник на голяма част от силата му. Свръхестествената семейна драма продължава с Dante, Синът на Спарда, търсещ отмъщение за брат си и убийството на майка си.
 • Високооктанов екшън – Можеш да избираш между трима герои, с които да играеш, всеки от които има напълно различен и уникален стил, с които се бори срещу заливащите града демони.
 • Изумителна графика – Разработена с помощта на RE енджина на Capcom,  поредицата продължава да достига нови висоти, като използва фотореалистични изображения, зашеметяващо осветление и детайлни ефекти в околната среда.
 • Спри демоничната инвазия – Изправи се срещу епични босове в изпълнени с адреналин битки из целия Red Grave City.
 • Ловец на демони – Nero, един от главните протагонисти в поредицата и млад ловец на демони, в чийто вени тече кръвта на Спрада, се запътва към Red Grave City, за да се сблъска с яростната атака на демоните, заедно със своя нов партньор, Nico.

Промоция на Devil May Cry 5 Special Edition (PS5)

Тегло- 0.08 kg
Група- Игри 18+
Пъблишър- Capcom
Co-Op- Online
PEGI описание- Вулгарен език, Насилие
PEGI рейтинг- 18+
Резолюция- 1080i, 1080p, 4K, 720p
Жанр- Екшън-приключенски, Трето лице
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2020
Месец на излизане- Ноември
Брой играчи- 1
Разработчик- Capcom
Платформа- PS5
Издание- Специално

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled