ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Монитор Samsung LS32BM500EUXEN, 32″, FHD, VA, черен

Ozone
Рейтинг0
399.00 лв 599.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
399.00 лв 599.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Монитор Samsung LS32BM500EUXEN, 32″, FHD, VA, черен

Всичко необходимо е на екрана пред очите ти. Гледане на видео, работа, чатене – всичко това на твоя смарт монитор без нужда от свързване на отделен компютър. Твоето любимо съдържание, приложения за работа и видеоразговори са вградени в монитора за по-семпла и стилна инсталация за работа, която ползваш с удоволствие всеки път.

Работиш на монитора без PC
WORKSPACE
Сърфирай в мрежата, редактирай документи и работи по проекти, без нужда от отделен компютър. С новия работен режим Workmode можеш да се свържеш дистанционно с твоя компютър в офиса, да използваш програми на Microsoft 365 и дори да установиш връзка с мобилни устройства на Samsung с помощта на Samsung DeX.
Поддържай връзка с приятелите си
Монитор Samsung LS32BM500EUXEN
Скочи смело във всеки разговор. Камерата SlimFit Cam се накланя, за да я позиционираш под перфектния ъгъл, докато ползваш любимите си приложения за видеоразговори като Google Duo, достъпни директно от монитора. Плюс, капачето на камерата и опцията за демонтирането ѝ защитават неприкосновеността на личното ти пространство.
Монитор Samsung LS32BM500EUXEN
Команден център за твоите смарт устройства
IOT HUB
Превърни смарт монитора си в команден център, от който да управляваш твоите IoT домашни устройства с приложението SmartThings. Релаксирай, като изключиш осветлението, спусни щорите и настрой термостата на перфектната температура – всичко това със смарт монитора – за перфектната спокойна вечер
Мобилните комуникации срещат големия екран
МОБИЛНА СВЪРЗАНОСТ
С интеграцията на AirPlay можеш да свържеш безжично устройства на Apple към смарт монитора и да гледаш съдържание от тях на по-големия му екран. Наслади се на любимото си съдържание от iPhone, iPad и Mac на екрана на монитора. На него могат да бъдат споделени още приложения, документи и уебсайтове.
Монитор Samsung LS32BM500EUXEN
Оптимална яркост за оптимално забавление
ФУНКЦИЯ ADAPTIVE PICTURE
Сензационна картина денем и нощем. Сензор измерва осветеността на околното пространство и автоматично регулира яркостта на изображението чрез функцията Adaptive Picture. Така дори посред бял ден, можеш да гледаш мрачни и натуралистични филми, без да присвиваш очи, за да различиш какво се случва.
Открий скритите страни на игрите
Монитор Samsung LS32BM500EUXEN
РЕЖИМ ULTRAWIDE GAME VIEW
Подготви се за победа. Превключи екрана на формат 21:9 чрез функцията Ultrawide Game View, за да видиш доскоро скрити от очите ти участъци от картината. Ако играеш на футболна игра, ще ти е много по-лесно да вкарваш голове, а ако се състезаваш с болид на писта, ще получиш по-добър и реалистичен изглед към трасето.
* Наличността е ограничена до устройства-източници, които поддържат изходен видеосигнал във формат 21:9.* Функционалността може да се различава в зависимост от играта или възпроизвежданото съдържание
Включи и гледай
AUTO SOURCE SWITCH +
Вече не се налага да превключваш ръчно между различните устройства и източници на съдържание. С Automatic Source Switch Plus твоят монитор сам открива новите устройства, веднага щом ги свържеш и включиш, за да възпроизведе верния сигнал. Край с досадното ровене в менюто.
Монитор Samsung LS32BM500EUXEN

Промоция на Монитор Samsung LS32BM500EUXEN, 32″, FHD, VA, черен

Каталожен номер- LS32BM500EUXEN
Подходящ за- За дома и офиса
Размер на екрана (inch)- 32
Резолюция- 1920 x 1080
Технология на дисплея- FlickerFree, HDR10, VA
Честота на дисплея- 60 (Hz)
Време за реакция- 4ms
Ъгъл на виждане- 178°
Аспект- 16:9
Яркост- 250cd/m2
Контраст- 3 000:1
Портове- 2x HDMI 1.4, 2x USB
Мрежови връзки- Bluetooth 4.2, Wi-Fi
Промоции- Reload
Акценти- Влез в час – Монитори и компютри
Цвят- Черен
Размер на продукта- 71.61 x 42.45 x 4.18 cm
Размер на опаковката- 83 x 13 x 48 cm
Баркод- 8806094193701
Тегло- 7.98 kg
Гаранция- 24 месеца
Тегло на продукта- 5.1 kg

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled