ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сокоизстисквачка и Цитруспреса BOSCH MESM500W 150 W, КАПАЦИТЕТ 1Л

Technopolis
Рейтинг0
328.99 лв 409.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
328.99 лв 409.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сокоизстисквачка и Цитруспреса BOSCH MESM500W 150 W, КАПАЦИТЕТ 1Л

Бавнооборотната сокоизтисквачка VitaExtract с два филтъра за многообразни плодови и зеленчукови сокове.

  • Части без бисфенол А (BPA): Здравословно, безопасно и удобно приготвяне на вашите ястия
  • Лесно се почиства благодарение на подходящите за миене части в съдомиялна машина
  • DripStop: без повече капки и разливане след изцеждането на сок
  • Технология за деликатно изцеждане: здравословни и богати на витамини сокове с иновативно нежно пресоване на ниска скорост
  • Висока производителност с нисък шум: 150 ватовият мотор предлага максимална ефективност, докато работи при ниски нива на шум

Без бисфенол А (BPA)

Спокойно се насладете на приготвянето! Всички пластмасови компоненти, които могат да влязат в контакт с храната, не съдържат бисфенол А (BPA). Благодарение на пластмасите без бисфенол А (BPA), приготвянето на храна е гарантирано здравословно, безопасно и удобно.

Цитруспреса BOSCH MESM500W

Лесно почистване

Почистването след работа обикновено отнема време. Но не и с тази сокоизстисквачка. Частите са подходящи за миене в съдомиялна машина и гарантират лесно и удобно почистване в съдомиялната машина.

Цитруспреса BOSCH MESM500W

DripStop

Насладете се на чиста работна повърхност, докато изцеждате плодове, благодарение на функцията DripStop. Чучурът е проектиран така, че да можете да налеете сока лесно, без да разлеете нищо. Работната ви повърхност остава чиста дори след изцеждането на сока.

Цитруспреса BOSCH MESM500W

Технология за деликатно изцеждане

Технологията за деликатно изцеждане запазва витамините при приготвяне на здравословни сокове, без да се генерира топлина в процеса. Здравият винт от тритан се върти бавно и изцежда последната капка сок. Хранителната стойност и витамините в изцедените плодове и зеленчуци се запазват.

Производителност

Сокоизтисквачките с голяма мощност често могат да бъдат шумни. Благодарение на силният мотор с мощност 150 вата със скорост до 55 об/мин можете да извличате сок при по-ниско ниво на шум. Надеждният мотор гарантира максимална ефективност и работи много тихо.

Цитруспреса BOSCH MESM500W

Книжка с рецепти

Харесвате ли разнообразие със сокове и смутита? Удобната книжка с рецепти, създадена специално за вашата сокоизстисквачка Bosch, съдържа много рецепти за вкусни сокове, смутита и много други. Открийте нови идеи и полезни съвети за здравословното хранене и за здравословният начин на живот. Освен това ще намерите рецепти и вдъхновение в приложението VitaBar.

Цитруспреса BOSCH MESM500W

Лесно почистване

Почистването трябва да е възможно най-удобно. Чрез тази сокоизстисквачка почистването става бързо и лесно благодарение на удобната гумена въртяща се част. Просто налейте вода и оставете да почисти купата, докато работите с нея. Специалната четка и подходящите за миене части в съдомиялна машина гарантират още по-голям комфорт.

Цитруспреса BOSCH MESM500W

Промоция на Сокоизстисквачка и Цитруспреса BOSCH MESM500W 150 W, КАПАЦИТЕТ 1Л

ТИП- БАВНООБОРОТНИ
МОЩНОСТ- 150 W

 

Марка- BOSCH
МОДЕЛ- MESM500W
ТИП- БАВНООБОРОТНИ
МОЩНОСТ- 150 W
СКОРОСТ- 55 об./мин
РАЗГЛОБЯЕМ- ДА
КАПАЦИТЕТ-
ВЪЗМ. ЗА РАБОТА С ЦЕЛИ ПЛОДОВЕ- НЕ
КАНА ЗА СОК- ДА
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled