Изтекли

Офис стол Делукс , черен

Videnov
Рейтинг0
190.00 лв 342.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
190.00 лв 342.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Офис стол Делукс , черен

Столове Делукс са удобни, стилни и отлични за продължителна работа на бюро
Офис столове Делукс са с размери:
– габаритни размери: L67 B78 H116/126 см.
– размери на облегалката: L58 B75 см.
– размери на седалката: L54 B51 см. – има възможност за регулиране височината на седалката.
Офис стол Делукс
Промоция на Офис стол Делукс , черен
Цвят: черен
Офис столовете вече не са запазена марка на работното място и все по-често се появяват и в дома. Столове Делукс са удобни, стилни и отлични за продължителна работа на бюро, а това предполага, че ще бъдат перфектният избор за Вашия кабинет. А какво ще кажем за тийнейджърската стая? Столовете Делукс могат да изпълнят и тази роля със завиден успех. Дизайнът им позволява да бъдат съчетани с разностилни мебели и това е само една от причините да ги предпочетете. Те са изключително мобилни, а еко кожата позволява лесно и бързо почистване, да не говорим за усещането за лукс, което придават.
Офис стол Делукс
Офис столове Делукс са изработени от изкуствена кожа с високо качество, допринасяща за естетическия им вид. За да осигурят желаното удобство на своя притежател, те са изпълнени с пяна с висока плътност и разполагат с люлеещ механизъм. Подлакътниците са изработени от изключително здрава пластмаса, гарантираща здравина и устойчивост при експлоатация.
Допустими са отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски/декори с тези на екрана на Вашето устройство.
Този продукт можете да поръчате във всяко представителство, от сайта или на телефон 0892 90 90 92. Не е необходимо авансово плащане. Доставки в цялата страна на цени от 0 до 5 лв.
Състав: Дамска/кожа, дунапрен, вата ; Доп. тапицерски материали ; Метал, ПВЦ ;
Опаковка: Кашон-велпапе и аеропласт;
Брой пакети: 1
Пакет 1: 76/33/65 см., тегло 16,100 кг.

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled