ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Барбекю LotusGrill – 35 х 23.5 cm, с чанта, антрацитно сиво

Ozone
Рейтинг0
184.20 лв 328.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
184.20 лв 328.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Барбекю LotusGrill – 35 х 23.5 cm, с чанта, антрацитно сиво

LotusGrill е най-бързото, безопасно, лесно за употреба и без миризма барбекю. Снабдено е с батерии за включване на вентилатор, осигуряващ свеж въздух за горене на въглищата. Барбекюто се разпалва и е готово за употреба само след 3-4 минути. Чрез регулатора за включване и изключване температурата може да се контролира по всяко време. Благодарение на двуслойната структура, външната страна на LotusGrill барбекюто не се нагрява и може да се докосва по всяко време. Мазнината, която капе от месото, не попада и не гори върху въглищата, както при традиционните барбекюта. Разглобява се и се почиства лесно на ръка или направо в съдомиялната машина.

Барбекю LotusGrill

LotusGrill е кръгло барбекю, с конусовидна форма към дъното. Тежи по-малко от 4 kg и е с удобна за пренасяне чанта. Решетката за грил е с диаметър 32 cm и е идеална за приготвяне на храна за 5 човека. Има вграден вентилатор, който се захранва от 4 батерии АА и може да се регулира чрез регулатор с LED осветление. Контейнерът за въглища, заедно с капачето, се намира в центъра на вътрешния съд. Побира до 250 g въглища, които се разпалват с гел за разпалване. В зависимост от пълното изгаряне на използваните въглища може да приготвяте храна от 40 до 90 минути. Външната страна на грила е изработена от стомана с прахово покритие, която никога не се нагрява по време на използването му. Две щипки свързват решетката, външната част и вътрешния съд, в който е поместен контейнера за въглища.

LotusGrill е съвършено барбекю – никаква жар или въглен не може да падне от него, освен това е преносимо и много удобно за пикник и къмпинг сред природата.

Промоция на Барбекю LotusGrill – 35 х 23.5 cm, с чанта, антрацитно сиво

Барбекю LotusGrill

Комплектът включва:

  • Готов за използване грил;
  • Стилна чанта за съхранение и пренасяне на грила;
  • 4 батерии тип АА (за вентилатора);
  • Ръководство за употреба.

Барбекю LotusGrill

Характеристики:

  • Цвят: антрацитно сиво;
  • Тегло: 3.7 kg;
  • Размери: 35 x 23.5 cm;
  • Вътрешен диаметър: 26 cm;
  • Диаметър на решетката: 32 cm;
  • Материал: решетката, вътрешният съд, контейнерът за дървени въглища и щипките са от неръждаема стомана.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled