ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX/S7

Technomarket
Рейтинг+1
999.00 лв 1369.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
999.00 лв 1369.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX/S7

 • ПЕРАЛНЯ
 • 1400 ОБОРОТА
 • КАПАЦИТЕТ НА ПРАНЕ: 9 кг.
 • ЕНЕРГИЕН КЛАС: А
 • ОТЛОЖЕН СТАРТ
 • ИНВЕРТОРЕН МОТОР
 • Bubble Soak
 • AddWash
 • НИВО НА ШУМ ПРИ ЦЕНТРОФУГИРАНЕ: 72 dB
 • СРЕДНА КОНСУМАЦИЯ НА ЕНЕРГИЯ ПРИ 100 ЦИКЪЛА: 49 kWh
 • СРЕДНА КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА ПРИ 1 ЦИКЪЛ : 50 л.
 • РАЗМЕРИ В/Ш/Д: 85.0/60.0/55.0 см.

Промоция на ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX/S7

Силата на мехурчетата
ТЕХНОЛОГИЯ ECO BUBBLE™
Наслади се на ефективно почистване, дори при ниски температури* с технологията Eco Bubble™. Тя превръща перилния препарат в мехурчета, за да проникне бързо в плата и да отстрани лесно замърсяването, като същевременно пести енергия и предпазва цветовете и тъканите**.
Управление с изкуствен интелект AI Control
Пери лесно и ефективно с помощта на внедрения в пералнята мощен изкуствен интелект. Той персонализира прането, като запомня навиците ти, предлага програми и показва информация в реално време. Приложението SmartThings* ти дава съвети относно програмите, планирането на прането и отстраняването на неизправности. И автоматично избира перфектната програма за сушене**
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Вратичка за добавяне на пране Add Wash™
Не се напрягай, докато переш. Ако си забравил да сложиш някоя дреха, която трябва да бъде изпрана, вратичката за добавяне на пране Add Wash™ ти позволява лесно и бързо да добавиш допълнителни дрехи или препарат*, след като цикълът на пране вече е започнал**. Също така можеш лесно да добавиш дрехи, изпрани на ръка, които искаш да бъдат изплакнати или изсушени с центрофуга.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Изпери за 59 минути
ЦИКЪЛ ЗА СУПЕРБЪРЗО ПРАНЕ SUPER SPEED (59 МИН)
Намали ежедневно време за пране без компромис с изрядната чистота на дрехите. Просто използвай цикъла за бързо пране Super Speed, с който едно зареждане с дрехи на пералнята се изпира за 59 минути *. Технологията Eco Bubble ™ осигурява мощно почистване, докато времето за изплакване се съкращава с помощта на технологията Speed Spray. Скоростта на центрофугиране също се увеличава, за да може дрехите да изсъхнат по-бързо.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Издръжлив и ефективен
20 ГОДИШНА ГАРАНЦИЯ НА МОТОРА
Наслади се на превъзходна ефективност, по-малко шум и дълготрайно изпълнение. Дигиталната инверторна технология използва силни магнити за по -тиха* и по-мощна производителност, но използва по -малко енергия спрямо Universal Motor. Моторът също така се предлага с гаранция от 20 години ***.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Тихо пране
ТЕХНОЛОГИЯ VRT PLUS™ (1600 ОБ/МИН)
Пери по всяко време, без да безпокоиш никого – дори през нощта. Иновативната технология VRT Plus™ намалява шума и вибрациите по време на пране*. Триизмерният сензор за вибрации поддържа барабана в перфектен баланс дори при високи скорости на центрофугиране и независимо от количеството пране.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Поддържай пералнята чиста и свежа
ЦИКЪЛ DRUM CLEAN +
Поддържай вратата и вътрешността на твоята пералня хигиенично чисти. Цикълът Drum Clean + премахва от барабана замърсяването и 99,9% от бактериите, които причиняват неприятна миризма* без нужда от скъп препарат. Мощната водна струя и бързо въртене на барабана премахват и замърсяването, което се събира около уплътнението на вратата. Освен това, пералнята те уведомява, когато се нуждае от почистване**.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Почиства сама oстатъците от препарати
САМОПОЧИСТВАЩО СЕ ЧЕКМЕДЖЕ STAYCLEAN DRAWER
Спри да хабиш перилен препарат и си спести досадната задача да почистваш на ръка чекмеджето за перилни препарати. Технологията StayClean гарантира, че по-голямата част от перилния препарат се измива чрез специално проектираната за целта система за изплакване с вода. Така грозните отлагания от сапун са минимизирани и чекмеджето остава по-чисто и по-хигиенично.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Интензивно почистване
ФУНКЦИЯ BUBBLE SOAK
Извади от пералнята дрехи, които са безупречно чисти, дори да си ги сложил вътре наистина мръсни. Функцията Bubble Soak спомага за премахването на голямо разнообразие от упорити петна, като тези от кръв, чай, вино, грим и трева. Дрехите се накисват старателно в активни мехурчета, така че петната и замърсяването се отпускат и могат да бъдат премахнати по-ефикасно*.
ПЕРАЛНЯ SAMSUNG WW90T654DLX
Дълбочина на уреда- Над 50 И До 60 См
Размери В/Ш/Д (см)- 85.0/60.0/55.0
Продукт- Пералня
Защитна система за деца
Инвертор
Центрофуга (обороти)- 1400
Капацитет на зареждане- 9 кг.
Тип зареждане- Предно
Отложен старт
Тип- Автоматична
Мощност- 1900 W
Дисплей
Цвят- Инокс
Бранд- Samsung
Енергиен клас- A

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled