ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня Beko B5T68243, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А +++, Eco Gentle, Optisense, Aquawave, IronFinish, Бял

Emag
Рейтинг0
969.99 лв 1429.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
969.99 лв 1429.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Beko B5T68243, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А +++, Eco Gentle, Optisense, Aquawave, IronFinish, Бял

RecycledDry™

Всичко, което правите, има по-голямо въздействие върху планетата, отколкото си представяте: от избора на храна, кола или сушилня. Сушилните Beko RecycledDry™ използват 2420 тона* рециклирана пластмаса за производството на пластмасови компоненти, като същевременно поддържат същата издръжливост и производителност, докато планетата става по-чиста. За здравословен живот на здрава планета.

*Общо те са използвани от Arcelik A.S. 2420 тона рециклирана пластмаса, в производството на сушилни от 2019 и 2020 г.

Сушилня Beko B5T68243

Ready to Wear

Тази програма има за цел да намали гънките по ризи и тениски чрез използване на функция за пара с помощта на технологията IronFinish. Тази програма елиминира необходимостта от гладене на ризите след изсушаването им. Програмата може да се използва за 1, 3 или 6 артикула, като в зависимост от вида на тъканта и нейната дебелина процентът на намаляване на гънките може да варира.

*Резултати, получени от независими тестове, проведени за ежедневни ризи, изработени от 100% памук, 100% полиестер, 100% вискоза и 56% памук -44% полиестер, добавени към програмата с IronFinish.

Сушилня Beko B5T68243

Гениални технологии

Motor ProSmart ™ Inverter

Моторът ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато имате нужда от спокойствие. Той е оборудван с набор от предимства, забележими още при първото използване: енергийна ефективност, която можете да видите в сметката си за ток, нивото на шума е намалено чрез подобрен контрол на скоростта, без вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, така че можете да се насладите на спокойствието с вашето семейство. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, от които елементите, подложени на износване, като например въглеродните четки, са елиминирани.

Time program

Изберете желаното време за сушене за вашето пране. Можете да изберете продължителността на програмата между 10 и 160 минути, за да достигнете желаното ниво на сушене при ниски температури. В тази програма сушилнята ще работи за избраното време, независимо от степента на сушене на прането.

Сушилня Beko B5T68243

Aquawave ®

Благодарение на специалния дизайн на барабана, технологията Aquawave създава оптимални и ефективни условия за сушене, без движения, които биха могли да повлияят на тъканта. Уникалният контур на барабана и формата на остриетата позволяват плавно движение на прането по време на сушене, имитирайки естествения ритъм на вълните. По този начин любимата ви риза ще изглежда като нова всеки път, когато изсъхне.

Сушилня Beko B5T68243

Optisense ®

Технологията оптимизира етапа на сушене чрез сензорите за температура и влажност, така че можете да изберете степента на сушене на дрехите си. Сушилнята ще се изключи автоматично, когато нивото на сушене на дрехите е желаното. Освен това специалният сензор за откриване на спада на напрежението предпазва и удължава живота на сушилнята.

Показване на оставащото време за сушене

Позволява ви да прецените правилно времето за сушене, за да избегнете промяна на дневния си график.

Сушилня Beko B5T68243

Hygienic Refresh

Можете да използвате тази програма за сухи дрехи и пране, които искате да дезинфекцирате без пране. Позволява ефективно хигиенизиране на сух текстил с горещ въздух.

Сушилня Beko B5T68243

Steam

Не всички дрехи трябва да се перат след носене, някои могат да бъдат само освежени. За сухи дрехи, които изискват само освежаване, изберете програмата Steam и така с помощта на пара премахвате нежеланите миризми.

Сушилня Beko B5T68243

Eco Gentle™ – Heat Pump

Технологията на сушилните Beko с термопомпа ви помага да пестите енергия. Eco Gentle Heat Pump ви позволява да съхранявате топлия въздух и да го рециркулирате, като дрехите се сушат при ниска температура, така че ще се наслаждавате на ярките цветове на дрехите си по-дълго. Затвореният кръг с термопомпа е най-ефективен в процеса на сушене в сравнение с конвенционалните модели.

Сушилня Beko B5T68243

Промоция на Сушилня Beko B5T68243, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас А +++, Eco Gentle, Optisense, Aquawave, IronFinish, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Сушилня с термопомпа
Тип монтиране- Стандартно
Тип зареждане- Предно
Тип контролен панел- Механичен Дигитален
Захранване- Електричество
Брой програми- 15
Енергиен клас- Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Ефективност на кондензацията- Клас A
Цвят- Бял
Дълбочина- 60.5 cm
Ширина- 59.8 cm
Височина- 84.6 cm
Тегло- 45 Kg

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Капацитет на зареждане- 8 Kg
Ниво на шум- 63 dB
Отваряне на люк- Дясно

ПРОГРАМИ & ФУНКЦИИ

Функции- Отложен старт Вътрешно осветление Заключване за деца Показване на оставащото време за сушене Motor ProSmart Inverter
Програми за сушене- Памук Дънки Вълна Mix Eco памук Синтетика Daily Express Outdoor / Sports Hygienic Drying Hygienic Refresh Duvet – Down Wear
Технология- OptiSense Aquawave GentleCare SteamCure IronFinish Eco GentleTM – Heat Pump

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled