ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Кухненски диван Неапол, сив

Mondomebeli
Рейтинг0
598.00 лв 899.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
598.00 лв 899.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Кухненски диван Неапол, сив

Спецификация за кухненски ъгли

Широчина-160.0 см
Височина-85.0 см
Дълбочина-200.0 см
Височина сядане-50.0 см
Дълбочина на сядане-55.0 см
Височина на облягане-35.0 см
Вид на опаковката-аерофолио
Материал-дамаска Букле сива
Кухненски диван Неапол

Промоция на Кухненски диван Неапол, сив

Кухненски диван Неапол е подходящ за почитателите на модерният дом. Дизайнът следва последните тенденции за 2023 година в меката мебел в Милано. Цветовете, които сме подбрали са водещи в интериора от световния гигант Pantone. Безспорен фаворит сред меката мебел за кухня за ценителите на стилния и модерен дом.

Диван за кухня Неапол е изработен в най – актуалната дамаска BUCLE в няколко различни цвята. Материята е изключително мека, здрава и плътна, лесно се поддържа и почиства. Придава изключителен уют в дома, а самият диван изглежда луксозен и стилен. Мекотата при допир е невероятна, усещането е изключително приятно.

Кухненски диван Неапол

Кухненски диван Неапол е универсален ъгъл и можете да го подреждате както пожелаете в стаята. Тук няма как да сгрешите дали сте поръчали правилният ъгъл – погрижили сме се да бъде лесно и практично за вас.

Диван Неапол за кухня е много удобен, комфортен и стилен модел. Ако търсите модерен и качествен кухненски диван и държите на това да ви бъде удобно вкъщи, то можете спокойно да се доверите на нашата препоръка за ъгъл Неапол.

Към кухненския ъгъл има включени и 3 броя декоративни възглавници – една в цвета на дивана и две в контрастен нюанс за акцент.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled