Изтекли

Пералня BOSCH WAN28163BY 8.0 kg, 1400 об/min

Technopolis
Рейтинг0
859.00 лв 959.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
859.00 лв 959.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пералня BOSCH WAN28163BY 8.0 kg, 1400 об/min

Пералната машина с EcoSilence Drive™: разчитайте на тиха работа и устойчивост.

  • EcoSilence Drive™ – пералня с изключително ефективен и здрав мотор.
  • SpeedPerfect – перфектно почистване до 65% по-бързо*.
  • Hygiene Plus: хигиенично изпиране, убиващо ефективно микробите дори при 40°.
  • ActiveWater™ Plus: пестите вода и средства благодарение на плавната система за автоматично регулиране на прането.
  • Лесен за използване LED дисплей със сензорно управление и много допълнителни опции като отложен старт и оставащо време.

EcoSilence Drive™

Не позволявайте шумът из къщата да наруши уюта у дома. Ключът към спокойствието е моторът EcoSilence Drive™, който създадохме за нашите впечатляващо тихи перални машини. Този безчетков, енергийно ефективен мотор намалява триенето и не само работи тихо, но е и с изключително дълъг живот.

Пералня BOSCH WAN28163BY

Hygiene Plus

Понякога чистото просто не е достатъчно чисто. Ето защо разработихме програмата Hygiene Plus. Тя поддържа температурата по време на цикъла на пране постоянна и се добавя допълнителен цикъл на изплакване, за да се осигури хигиенично чисто пране, убивайки микробите и акарите от домашен прах особено ефективно. Резултатът: хигиенични резултати от пране, които убиват 99,99% от обикновените микроби дори при 40°C.* *Пералните машини на Bosch с програма за пране „AllergyPlus“ при 40° и 60° отговарят на научно препоръчаните условия за 99,99% от микробите намаляване на Enterococcus Hirae и Pseudomonas Aeruginosa, според Honisch et al. 2014 г., „Влияние на времето на цикъла на измиване, температурата и формулата на перилния препарат върху хигиенната ефективност на прането в домашни условия“. Проведено от университета Рейн-Ваал

SpeedPerfect

Времето е важно за всички. Затова създадохме SpeedPerfect – решението, което намалява времето за изпиране с до 65%*, без компромис с резултатите. Функцията SpeedPerfect може да се използва заедно с повечето програми, както и с всеки обем пране и видове материи. Изберете например програмата Mix заедно със SpeedPerfect и ще изперете перфектно до 4 кг смесени материи само за 46 минути.

Пералня BOSCH WAN28163BY

Функция за допълнително зареждане

Забравили сте да добавите чорап на детето или любимата си тениска, която ви трябва за довечера? Няма проблем! С функцията за допълнително зареждане лесно добавяте и изваждате дрехи по време на цикъла на пране*. Просто натиснете бутона Reload и отворете вратата, добавете забравената дреха и продължете с прането. *Като мярка за безопасност не може да използвате функцията за допълнително зареждане Reload, ако температурата на сапунената вода е над 50°C или нивото на водата е твърде високо.

Пералня BOSCH WAN28163BY

DrumClean напомняне

Не знаете кога да почистите барабана? Не се притеснявайте, няма значение. Когато пералната машина се използва под 40 ℃ и непрекъсната работа до 20 пъти, програмата „“DrumClean““ автоматично ще ви напомни.

Пералня BOSCH WAN28163BY

Антивибрационни странични панели

Иновативният антивибрационен дизайн на страничните панели не само привлича погледа: системата гарантира повече стабилност и намалява вибрациите. В допълнение подобрената изолация също така регулира нивата на шум, правейки определени перални на Bosch впечатляващо тихи, дори и по време на центрофугирането.

Пералня BOSCH WAN28163BY

Промоция на Пералня BOSCH WAN28163BY 8.0 kg, 1400 об/min

ВИД- Фронтално зареждане
КАПАЦИТЕТ- 8.0 kg
ОБОРОТИ- 1400 об/min
ДЪЛБОЧИНА- 55.0 см

 

Марка- BOSCH
МОДЕЛ- WAN28163BY
ВИД- Фронтално зареждане
КАПАЦИТЕТ- 8.0 kg
ОБОРОТИ- 1400 об/min
СР.ПРЕТ. КОНСУМ.НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ- 62 kWh
СР.ПРЕТ. КОНСУМ.НА ВОДА/ЦИКЪЛ- 47 L
КЛАС НА НИВО НА ШУМ- B
НИВО НА ШУМ- 75 dB
ЗАЩИТА ОТ ПРЕЛИВАНЕ- ДА
КЛАС НА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ- C
КЛАС НА ЕФЕКТИВНОСТ НА ЦЕНТРУФ- B
ОТЛОЖЕН СТАРТ- ДА
КРАТКА ПРОГРАМА- 15 мин
ЕЛЕКТРОНЕН ДИСПЛЕЙ- ДА
ПРОГ./ПОЧИСТВАНЕ НА БАРАБАНА- ДА
ПРОГ. ЗА СПОРТНА ЕКИПИРОВКА- ДА
ФУНКЦИЯ ДОЗАРЕЖДАНЕ- ДА
ЦВЯТ- БЯЛ
ВИСОЧИНА- 84.80 см
ШИРИНА- 59.8 см
ДЪЛБОЧИНА- 55.0 см
ГАРАНЦИЯ- 24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled