Изтекли

Музикална дървена къща с обзавеждане Hape Advenutre Kids, със звуци

Ozone
Рейтинг0
99.99 лв 175.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
99.99 лв 175.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Музикална дървена къща с обзавеждане Hape Advenutre Kids, със звуци

Със своите цели 9 различни звукови ефекта, къщата от Hape ще гарантира безкрайни часове игра на всяко мъниче. Независимо дали то ще иска да бъде известен актьор, рок звезда или просто да играе със сладките животни забавлението е гарантирано.

Комплектът съдържа общо 31 части между които фигурка момче, фигурка на момиче и фигурка на куче.

В сглобено състояние къщата е с размери 59.5 х 29.5 х 46.7 cm

Подходяща е за деца над 3 години.

дървена къща с обзавеждане Hape

Промоция на Музикална дървена къща с обзавеждане Hape Advenutre Kids, със звуци

Материал- Дърво
Цвят- Многоцветен
Възраст- 3+
Тегло- 5.8 kg

дървена къща с обзавеждане Hape

Компанията HaPe е сред най-големите производители на детски играчки в световен мащаб. От създаването си през 1986 година до днес фирмата произвежда образователни играчки от екологични материали. Всички продукти на компанията отговарят на международните стандарти за качество и безопасност в Европа и САЩ – EN 71 и ASTM.

Основната идея на Петер Хендщайн – основател и собственик на HaPe, е с игрите и играчките на марката малчуганите да се забавляват, да мислят и развиват интелекта си, без значение какви са езикът, полът и културата им. Именно към тези цели е насочена цялостната дейност на HaPe, едновременно съобразявайки изработката на играчки със световната екология.

През 2005 година HaPe, съвместно с ЮНЕСКО, създава първата в света линия от бамбукови играчки, която и до днес е сред основните серии на марката.

Понастоящем каталогът на компанията наброява стотици продукти, разпространявани в над 60 държави по света. Играчките са насочени към развитието на въображението и творческото мислене на децата, като едновременно с това подпомагат личностното им формиране в посока търсенето на решения на различни проблеми. Освен това, играчките с марка HaPe са чудесен начин малчуганите да подобрят социалните умения и да развият фината си моторика.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled