ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG , 8 kg, A++ , Бял

Zora.bg
Рейтинг0
719.99 лв 889.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
719.99 лв 889.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG , 8 kg, A++ , Бял

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG

Finlux TDF-8PF2SSG е кондензационен тип сушилня с термопомпа, капацитет 8 килограма, енергиен клас А++, 235 Kwh консумация на ел. енергия на годишна базаУдобството на този тип сушилни е ,че можете да я монтирате където ви е удобно, защото цялата вода, която се извлича от прането се събира с контейнер и няма остатъчна влага в помещението. Технологията на сушене е чрез обдухване с въздух, спомага по-бързото изсушаване при по-ниска температура. Така дрехите не се намачкват. Моделът е с двойна филтрация, която доста по-добре задържа власинките, които се отделят от тъканите при изсушаване и това запазва по-дълъг експлоатационен период, с по-добра енергийна ефективност. Сред предимствата на този модел е, че външната конструкция на барабана е от полиплекс, но отвътре е с изцяло иноксово покритие. Това гарантира ,че с времето няма да има надрасквания на барабана и ръжда. Сушилнята е с голям отвор за зареждане на дрехите и атрактивен дизайн.

Програмите на сушилнята са 15 – кратки от 30 и 45 минути, програма рефреш, бебешки дрехи, допълнително изсушаване. Сред предимствата е и възможността да изберете степента на изсушаване на дрехите 100% суха, 90% или 80% изсушаване с остатъчна влажност . Специални сензори отчитат степента на изсушаване и когато достигнат зададените параметри сушилнята автоматично спира да работи,което предпазва от излишно третиране на дрехите и тяхното запазване и намалява излишната консумация на електроенергия.

Моделът осигурява и лесен достъп до кондензатора и неговото поддържане и почистване само с влажна кърпа или с прахосмукачка .

Високата енергийна ефективност и използваните съвременни технологии правят този модел много привлекателен и търсен.

Промоция на Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG , 8 kg, A++ , Бял

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled