Изтекли

Електрическа четка за коса Remington – AS7500, 1000W, черна

Ozone
Рейтинг0
59.99 лв 99.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.99 лв 99.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Електрическа четка за коса Remington – AS7500, 1000W, черна

Електрическа четка за коса Remington AS7500 Blow Dry and Style за стилизиране на дълги и средно-дълги коси.

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style е най-добрия помощник за дамите с дълга и средно дълга коса. Със своите 4 приставки за стилизиране, този уред дава възможност на вашето въображение да се развихри напълно с прически за всеки стил и повод.

четка за коса Remington

Независимо дали сте в настроение за живи, жизнерадостни къдрици или леки, романтични вълни, с тази четка-сешоар ще можете да превърнете всяка прическа, която ви хрумне в реалност. Придайте обем в корена и елегантен завършек при връхчетата, обработвайки дълги кичури с минимално усилие. Започнете с удобния, извит концентратор, за да подготвите косата за стилизиране. Твърдата, плоска четка можете да ползвате ако Ви е нужна бляскаво изправена коса. В комплекта ще откриете и две сменящи се глави с керамично покритие. По-тясната от тях е с прибиращи се иглички. Използвайте нея, когато искате да създадете по-свободни къдрици и да оформите връхчетата на косата. Голямата глава с разнородни иглички използвайте, когато желаете да придадете повече обем и плътност на своята прическа.

четка за коса Remington

Четката за сушене и стилизиране Remington AS7500 Blow Dry and Style има две настройки за скорост и температура, за да можете да изберете тази комбинация, която е най-благоприятна за вашата коса. Системата за йонна защита ще предпази косата ви от наелектризиране и ще елиминира досадния фриз-ефект. Създавайте къдриците си лесно и безпроблемно, благодарение на специалният кабел без усукване, а когато прическата е готова, използвайте студената струя за да я фиксирате.

Тази четка-сешоар със своите свалящи се приставки е изключително лесна за почистване, а съхранението е дори още по-лесно. Когато не е в употреба, може да закачите стайлъра за удобната халка в основата на кабела или да го приберете в торбичката за съхранение, включена в комплекта.

Промоция на Електрическа четка за коса Remington – AS7500, 1000W, черна

Цвят- Черен
Тегло- 1.1 kg
Гаранция- 36 месеца
Мощност- 1000 W
Степени- 2
Материал на корпус -Пластмаса
Ниво на шум- 78 dB

четка за коса Remington

Тип контрол панел- Механичен
Покритие- Керамично
Употреба- Влажна коса, Суха коса
Тип на свързване- С кабел
Диаметър- 38 – 50 mm
Подходящ за- Коса

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled