Изтекли

Ученическа раница Busquets Route 66 с едно отделение

Orangecenter
Рейтинг0
59.94 лв 99.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.94 лв 99.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Ученическа раница Busquets Route 66 с едно отделение

Ученическа раница от серията Route 66 на Busquets и десен, вдъхновен от популярния и едноименен исторически американски път Route 66 – в сини тонове, типографски печат и бяло графично изображение на мотор. Почувствайте духа на свободата!
С голям преден джоб, едно основно отделение, достатъчно голямо за да побере всички необходими ученически учебници, папки, тетрадки, пособия и вещи и блок за рисуване или скицник.

раница Busquets Route
Гърбът на раницата е с ергономична форма и има допълнителни уплътнения (омекотени области) и малка ръкохватка в горната част на раницата – за носене в ръка, а презрамките са регулируеми, с ергономична форма и добре подплатени (омекотени).
Дъното е подсилено и може да издържи теглото на пълна раница, а откъм гърба на раницата има допълнителна платка, чрез която може да бъде прикрепена към тролей, т.е. адаптивна към всички модели тролеи за раници.
С два отворени странични мрежести джоба, подходящи за дребни всекидневни вещи като ключове, солети, дъвки, носни или мокри кърпички, бутилка с вода и дори за малки непотребни хартийки и отпадъци.

Промоция на Ученическа раница Busquets Route 66 с едно отделение

раница Busquets Route

  • Производител-Busquets Gruart
  • Брой отделения-1
  • Вместимост-22 л.
  • Съвместимост тролей-Да

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled