ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Гейминг мишка Razer – Orochi V2, оптична, безжична, черна

Ozone
Рейтинг0
79.99 лв 169.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
79.99 лв 169.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Гейминг мишка Razer – Orochi V2, оптична, безжична, черна

Представяме ви Razer Orochi V2 – компактна, ултра лека безжична гейминг мишка с изключително дълъг живот на батерията за несравнима преносима производителност. Въоръжена с подобрен сензор 18K DPI и суичове за отчетлив контрол, тя е идеалният партньор за игри в движение.

Гейминг мишка Razer

Компактност и дълга издръжливост на батерията

Нейният малък, преносим дизайн я прави идеалния спътник за игри, като разполагате и с два режима на свързаност – чрез Bluetooth връзка можете да увеличите живота на батерията за работа, а чрез Razer HyperSpeed ​​Wireless с ниска латентност увеличете производителността на макс. Създадена за игри и работа, тя издържа до 1000 часа на Bluetooth и до 450 часа на Razer HyperSpeed ​​Wireless и може да продължи „векове“, преди батериите ѝ да се нуждаят от подмяна. Изисквайки само една AA * или AAA батерия за работа, тази мишка има хибриден слот за батерия, който е оптимално позициониран за балансирано тегло(включена в комплекта).

Гейминг мишка Razer

Прецизност

С новите позлатени контактни точки, суичовете са по-малко податливи на влошаване и имат по-дълъг живот до 60 милиона щраквания, така че можете да се насладите на чисто изпълнение, което е също толкова постоянно. Насладете се на отзивчива, прецизна цел с подобрен сензор, който безупречно проследява движението ви с нулеви изкривявания. Представяйки се по-добре от която и да е друга безжична технология, нейната ниска латентност и високоскоростно предаване регистрира щракванията мигновено. Освен това е изключително адаптивна и може безпроблемно да превключва между честотите, за да поддържа върхова стабилност, което ви позволява свободата да се състезавате в най-добрата си форма.

Персонализиране

Конфигурирайте предпочитаните настройки за DPI, конфигурации на бутони и HyperShift функции, преди да ги запишете в профила на паметта на Orochi V2. Активирайте технологията Razer HyperShift, за да удвоите броя на персонализираните входове за бутони за разширен контрол. Внесете мощни макроси в любимите си игри с до шест напълно програмируеми бутона.

Гейминг мишка Razer

Промоция на Гейминг мишка Razer – Orochi V2, оптична, безжична, черна

Марка- Razer
Вид продукт- Безжични, Оптични
Резолюция на сензора- 18 000 DPI
Тип връзка- Безжичнa
Захват- Claw, Fingertip, Palm
Брой бутони- 6
Живот на суичовете- до 60 млн. клика
Ергономичност- За дясна ръка
Тип сензор- Оптичен
Тип на свързване- Bluetooth, USB
Цвят- Черен
Подходящ за- Гейминг
Тема- Razer
Интерес- Гейминг
Размер на продукта- 10.8 x 3.85 x 6.26 cm
Каталожен номер- RZ01-03730100-R3G1
Баркод- 8886419333241
Тегло- 0.165 kg
Гаранция- 24 месеца
Размер на опаковката- 15.5 x 5 x 9.5 cm
Живот на батерията- до 1000 часа

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled