Миксер Taurus Station с приставки от неръждаема стомана

SUPERSDELКA-SHOP
Рейтинг+2
67.50 лв 99.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+2
67.50 лв 99.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Миксер Taurus Station с приставки от неръждаема стомана

Миксер Taurus Station от неръждаема стомана, 300 W, 5 скорости, турбо функция, 2 вида бъркалки, куки и бъркалки за тесто

300 W: Station Inox има силата да прави всички видове тесто. Той разбива, смесва и омесва всички видове съставки с лекота.

5 скорости: 5-скоростен електрически миксер за неограничено приготвяне на всякакви рецепти за сладкиши.

Турбо функция: За най-трудните за работа съставки е включена турбо функция, която ви позволява да месите много бързо.

Аксесоари от неръждаема стомана: Предлага се с 2 различни куки: миксер за тесто и спирали. Лесни за сглобяване и разглобяване аксесоари от неръждаема стомана

Лесен за почистване: Електрическият миксер Station Inox е ергономичен и лесен за почистване. За да премахнете приставките, просто натиснете бутон. Приставките могат да се мият в съдомиялна машина.

Най-практичният ръчен миксер

Prima е ръчен миксер, който дава възможност за разбъркване на белтъци, сметана… и замесване на твърди и меки теста. Можете да го движите свободно около купата, в която работите, което ви позволява да достигнете до всички кътчета купата.

Миксер Taurus Station

 

Миксер Taurus Station с приставки от неръждаема стомана

5 степени на скорост и турбо функция

Не всички теста изискват еднаква скорост. Всъщност смесването ще бъде по-добро, ако започнете с ниска скорост и постепенно я увеличавате. Ето защо ръчният миксер Prima има практичен 5-степенен превключвател в горната част, който можете да управлявате с една ръка, като просто завъртите малък лост.

Миксер Taurus Station

Сменяеми приставки

Prima съдържа 2 различни бъркалки, едната специално за разбиване, която осигурява необходимия въздух на сместа, така че белтъците или сметаната да имат перфектна текстура, а другата спираловидна форма за всички видове теста.

Миксер Taurus Station

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled