ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня Beko B5T89243W, Термопомпа, 9 кг, Клас A +++, RecycledDry, HygieneShield, UV хигиенично изсушаване/опресняване, ProSmart инверторен двигател, OptiSense, Бял

Emag
Рейтинг0
1099.99 лв 1399.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
1099.99 лв 1399.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Beko B5T89243W, Термопомпа, 9 кг, Клас A +++, RecycledDry, HygieneShield, UV хигиенично изсушаване/опресняване, ProSmart инверторен двигател, OptiSense, Бял

HomeWhiz® WiFi

Сушилнята Beko Homewhiz улеснява живота ви. Можете да наблюдавате или контролирате процеса на сушене от всеки ъгъл на дома си и дори извън него, благодарение на Wi-Fi връзките с вашата сушилня. Можете лесно да изберете правилната програма, да активирате допълнителните функции и да получавате известия директно на мобилния си телефон. Ако сте свързани чрез приложението Homewhiz към сушилня Beko, ще се насладите не само на изсушаване на прането, но и на информация в реално време.

Сушилня Beko B5T89243W

IronFinish

С IronFinish вашите дрехи са готови за носене! Гладенето всеки ден може да бъде изморително. Сушилните Beko IronFinish се грижат за проблемите вместо вас, като ви помагат да поддържате дрехите си напълно сухи и готови за носене. Тя работи точно като ютия, като влива вода и пара в прането ви, при идеалната температура и за правилната продължителност. Така тъканите ще излязат гладки и готови за носене, сякаш сте ги изгладили. Оставете вашата сушилня да свърши работата вместо вас, за да можете да се погрижите за това, което наистина има значение!

Сушилня Beko B5T89243W

RecycledDry™

Всичко, което правите, има по-голямо въздействие върху планетата, отколкото си представяте: от избора на храна, кола или сушилня. Сушилните Beko RecycledDry™ използват 2420 тона* рециклирана пластмаса за производството на пластмасови компоненти, като същевременно поддържат същата издръжливост и производителност, докато планетата става по-чиста. За здравословен живот на здрава планета.

*Общо те са използвани от Arcelik A.S. 2420 тона рециклирана пластмаса, в производството на сушилни от 2019 и 2020 г.

Сушилня Beko B5T89243W

Ready to Wear

Тази програма има за цел да намали гънките по ризи и тениски чрез използване на функция за пара с помощта на технологията IronFinish. Тази програма елиминира необходимостта от гладене на ризите след изсушаването им. Програмата може да се използва за 1, 3 или 6 артикула, като в зависимост от вида на тъканта и нейната дебелина процентът на намаляване на гънките може да варира.

*Резултати, получени от независими тестове, проведени за ежедневни ризи, изработени от 100% памук, 100% полиестер, 100% вискоза и 56% памук -44% полиестер, добавени към програмата с IronFinish.

Сушилня Beko B5T89243W

Гениални технологии

Инвертор ProSmart motor™

Моторът ProSmartInverter е вашият надежден партньор, когато имате нужда от спокойствие. Той е оборудван с набор от предимства, забележими още при първото използване: енергийна ефективност, която можете да видите в сметката си за ток, нивото на шума е намалено чрез подобрен контрол на скоростта, без вибрации и елиминиране на електромагнитни емисии, така че можете да се насладите на спокойствието с вашето семейство. Всички тези предимства се удвояват от неговата издръжливост и здравина, от които са елиминирани елементите, подложени на износване, като например въглеродните четки.

Time program

Изберете желаното време за сушене за вашето пране. Можете да изберете продължителността на програмата между 10 и 160 минути, за да достигнете желаното ниво на сушене при ниски температури. В тази програма сушилнята ще работи за избраното време, независимо от степента на сушене на прането.

Сушилня Beko B5T89243W

Aquawave ®

Благодарение на специалния дизайн на барабана, технологията Aquawave създава оптимални и ефективни условия за сушене, без движения, които биха могли да повлияят на тъканта. Уникалният контур на барабана и формата на остриетата позволяват плавно движение на прането по време на сушене, имитирайки естествения ритъм на вълните. По този начин любимата ви риза ще изглежда като нова всеки път, когато се суши.

Сушилня Beko B5T89243W

Промоция на Сушилня Beko B5T89243W, Термопомпа, 9 кг, Клас A +++, RecycledDry, HygieneShield, UV хигиенично изсушаване/опресняване, ProSmart инверторен двигател, OptiSense, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип продукт- Сушилня с термопомпа
Тип монтиране- Стандартно
Тип зареждане- Предно
Тип контролен панел- Механичен Дигитален
Захранване- Електричество
Брой програми- 15
Енергиен клас- Енергиен клас A+++ от гама A+++ до D
Ефективност на кондензацията- Клас A
Цвят- Бял
Дълбочина- 65 cm
Ширина- 60 cm
Височина- 84 cm
Тегло- 46.5 Kg

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Капацитет на зареждане- 9 Kg
Ниво на шум- 63 dB
Отваряне на люк- Дясно

ПРОГРАМИ & ФУНКЦИИ

Специални функции- Сензор за влажност
Функции- Отложен старт Вътрешно осветление Автоматично против намачкване Buzzer Заключване за деца Показване на оставащото време за сушене
Програми за сушене- Памук Дънки Вълна Mix Eco памук Синтетика Daily Express Outdoor / Sports Duvet – Down Wear
Технология- OptiSense Инверторен двигател ProSmart Aquawave GentleCare SteamCure IronFinish Eco GentleTM – Heat Pump

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled