ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Sonic Frontiers (PS4)

Ozone
Рейтинг0
59.99 лв 119.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
59.99 лв 119.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Sonic Frontiers (PS4)

Най-новото високоскоростно приключение на таралежа Соник е вече тук! То ще ви отведе на древен остров, гъмжащ от необичайни същества. Бийте се срещу орди от мощни врагове, докато изследвате спиращ дъха свят, зареден с екшън, приключения и мистерии. Изпитайте тръпката от високата скорост и се насладете на свободата, докато преминавате през петте огромни острова. Впуснете се в приключението, овладейте силата на Древните и се борете, за да спрете тези нови мистериозни врагове.

Sonic Frontiers

  • Състезавайте се на пет огромни острова, изобилстващи от гъсти гори, буйни водопади и изгарящи пустинни пейзажи, всеки от които има свои уникални предизвикателства и скрити тайни за разкриване.
  • Приключенствайте из островите Starfall със скоростта, която само Соник може да достигне и вижте какво може да ви предложи всеки от тях. Проправете си път, където и както намерите за добре, открийте странични куестове, решавайте пъзели, ловете риба и срещнете приятелски лица по пътя.
  • Открийте портали, разпръснати из островите и се подгответе за предизвикателства, които ще поставят на изпитание уменията ви и ще тестват вашите рефлекси.
  • Островите Starfall са дом на странни същества, каквито Соник не е срещал никога досега. Запознайте се с изцяло новата бойна система и подобрете своите умения, за да унищожавате по пътя си мистериозни врагове и колосални титани.

Sonic Frontiers

Промоция на Sonic Frontiers (PS4)

Група- Игри 7+
Пъблишър- SEGA
PEGI рейтинг- 7+
Резолюция- 1080i, 1080p, 720p
Жанр- Екшън-приключенски
Аудио- Dolby Digital
Година на излизане- 2022
Месец на излизане- Ноември
Брой играчи- 1
Контролер- DualShock 4
Разработчик- Sonic Team
Платформа- PS4
Издание- Стандартно
Език- Английски

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled