ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Пералня със сушилня Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас С, WiFi, Active Motion Systems, Steam, Kg Detector, Бял

Emag
Рейтинг0
699.99 лв 585.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
699.99 лв 585.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Пералня със сушилня Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас С, WiFi, Active Motion Systems, Steam, Kg Detector, Бял

  • Пералня със сушилня с предно зареждане;
  • Капацитет на зареждане 9 кг, подходяща за семейство от 4-5 души;
  • Врата с диаметър 35 см и отваряне надясно;
  • 13 програми за пране и 3 програми за сушене;
  • Максимална скорост на центрофугиране от 1400 оборота в минута и шум от 81 db при центрофугиране и 60 db при пране;
  • Пералня, оборудвана с технология Active Motion Systems и функции Kilo Detector, SteamДопълнително сушенеСушене за гладенеСушене – Готови за прибиране в гардеробаStart DelayBluetooth;
  • Енергиен клас C.

Пералня със сушилня, оборудвана с технологията Active Motion Systems, което създава оптимални условия за изпиране на вашето пране и гарантира ефективно и деликатно почистване. Капацитетът на зареждане е 9 кг за един цикъл на изпиране, което я прави подходяща за семейство от 4-5 души.

Пералнята с вградена сушилня е обикновена пералня с предно зареждане и кондензна сушилня в един уред. Закупуването на такава пералня е полезно при липса на място. В повечето подобни уреди капацитетът на сушене е по-нисък от капацитета на изпиране.

Пералнята с предно зареждане е класически модел, благодарение на прозрачния прозорец, през който лесно можете да видите какво се случва с прането ви.

Капацитетът на пране, изразен в килограми, представлява теглото на дрехите, което пералнята може да изпере ефективно, без да използва излишна енергия или вода или без да продължи твърде дълго и да повлияе на ефективността на процеса на изпиране. Капацитетът на пране се измерва в сухи дрехи.

Широк отвор на вратата с диаметър 35 см, което ви дава допълнително удобство, когато изваждате прането от барабана на пералнята.

Скоростта на центрофугиране се изразява в обороти в минута и е друг критерий, който трябва да се вземе предвид при закупуване на пералня. Колкото по-висока е скоростта на центрофугиране, толкова по-сухи са дрехите след приключване на цикъла на изпиране.

Консумацията на електроенергия и вода на пералнята също се определя от класа на енергийна ефективност. Колкото по-висок е класът на енергийна ефективност, в диапазона от A+++ до D, толкова по-ниска е консумацията на енергия и вода.

Енергиен клас A

Пералните от гамата Smart Pro имат висока енергийна ефективност: А. Ще забележите спестената електроенергия в следващите сметки.

Пералня със сушилня Candy

Функция Kilo Detector

Функцията Kilo Detector ще ви помогне да оптимизирате параметрите на пералната машина. Въведете количеството пране в барабана и функцията Kilo Detector ще регулира необходимото количество вода и ще зададе продължителността на програмата за пране (в зависимост от теглото и вида на тъканта). Kilo Detector е функцията, която ви помага да спестите електричество, вода и време, прекарано в пране на дрехи.

Пералня със сушилня Candy

По-голяма врата, разположена по-високо

Големият диаметър на вратата ви позволява лесно да поставяте мръсното пране в пералнята. Разположена е по-високо, в сравнение с други перални машини, което позволява много по-лесно зареждане на пералнята.

Пералня със сушилня Candy

Барабан от неръждаема стомана

Специалният дизайн на барабана от неръждаема стомана и палетите вътре осигуряват ефективно изпиране и повишена защита на дрехите.

Пералня със сушилня Candy

Active Motion Systems

Новата технология Active Motion засилва действието на почистващия препарата, като увеличава скоростта на въртене на барабана до няколко скорости по време на една програма за пране. Това носи няколко предимства: позволява ви да пестите електричество, вода и намалява времето за пране.

Пералня със сушилня Candy

Функция Steam

Благодарение на парата дрехите имат по-малко гънки, което намалява времето за гладене с до 50%. Освен това получавате максимална ефективност при почистване на тъкани дори с кратки програми. Вашето пране ще бъде безупречно чисто и перфектно дезинфекцирано. Функцията с пара също е идеална за детски дрехи, за хора с чувствителна кожа и алергии, тъй като парата елиминира както замърсяванията, така и алергените (следи от препарат и бактерии).

Пералня със сушилня Candy

Функция Сушене за гладене
С тази опция в края на цикъла прането остава леко влажно. Това е от полза, ако искате да го изгладите веднага.

Пералня със сушилня Candy

Функция Сушене – Готови за прибиране в гардероба

С тази опция в края на цикъла прането е напълно сухо.
Можете да приберете дрехите директно в гардероба или да ги облечете веднага

Пералня със сушилня Candy

Промоция на Пералня със сушилня Candy Smart Pro CSOW 4965TWE/1-S, Пране 9 кг, Сушене 6 кг, 1400 об/мин, Клас С, WiFi, Active Motion Systems, Steam, Kg Detector, Бял

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране- Стандартно
Вид пералня- Със сушилня
Slim- Не
Тип зареждане- Предно
Брой хора- 4 човека 5 човека
Капацитет на зареждане- 9 Kg
Скорост на въртене- 1400 rpm
Ниво на шум при центрофуга- 81 dB
Ниво на шум при пране- 60 dB
Материал на кухината- Неръждаема стомана
Отваряне на люк- Ляво
Тип контролен панел- Дигитален
Цвят- Бял

РАЗМЕРИ

Диаметър люк- 35 cm
Дълбочина- 58 cm
Ширина- 60 cm
Височина- 85 cm
Тегло- 65 Kg

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби- Class C
Клас на ефективност на сушене- Клас E
Ефикастност при центрoфугиране- Клас B

СУШЕНЕ

Капацитет сушилня- 6 Kg
Брой програми за сушене- 3
Програми за сушене- Памук Вълна Смесени тъкани

ФУНКЦИИ И ЗАЩИТА

Функции- Bluetooth Steam Start Delay Kilo Detector Сушене за гладене Допълнително изсушаване Сушене – Готови за гардероба Пране с пара
Времетраене таймер- 24 h
Технология- Active Motion System

ПРОГРАМИ И ОПЦИИ

Програми за изпиране- Бързо пране Вълна Синтетични и цветни Ръчно пране за деликатни дрехи
Брой програми за изпиране- 13
Времетраене бърза програма- 14 min 30 min 44 min 49 min 59 min
Продължителност на ECO програмата- 3 h 48 min

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled