ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH SGV4HTX31E

Technomarket
Рейтинг0
899.00 лв 999.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
899.00 лв 999.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH SGV4HTX31E

Лесно зареждане и възможност за допълнително изсушаване на съдовете само с едно натискане на бутон.

 • ExtraDry: допълнителна опция за оптимално изсушаване на съдовете
 • VarioFlex-кошници: оптимални възможности за регулиране за по-голяма гъвкавост и място в горната и долна кошница.
 • Любима функция: персонализирана функция само с едно докосване.
 • InfoLight: червена светлина проектирана на пода показва дали уредът ви е включен или изключен
 • AquaStop: Гаранцията на Bosch в случай на повреда от теч на вода – за целия жизнен цикъл на уреда.*

Кошници VarioFlex

Иновативната система на кошницата VarioFlex pro предлага широк набор от опции за регулиране. Благодарение на червените точки на допир и Rackmatic лоста можете винаги да видите незабавно къде и как да регулирате гъвкавостта на кошницата според съдовете, които ще се зареждат. Това значи повече съдове за почистване – само с едно измиване.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH

Rackmatic

Благодарение на тройната система от кошници, височината на горната кошница може лесно да се регулира с до 5 см. И можете да направите това, когато е напълно заредена. Това означава още повече възможности за настройка и по този начин максимална гъвкавост.

Програма Silence

Програмата за тишина е най-тихият начин да стартирате вашата съдомиялна машина. Като я активирате, автоматично намалявате нивата на шум на вашата съдомиялна машина до възможния минимум. Това се постига чрез специално адаптирана програма Eco 50 °C, с намалено налягане на струята и удължена фаза на почистване.

Възползвайте се максимално от вашата съдомиялна машина, като опростите ежедневието си. С функцията Favourite можете просто да настроите най -използваните програми и опции като любима комбинация. Програмираната настройка може да се стартира директно на дисплея с една стъпка. Комбинирайте например опцията Extra Dry с програма Eco 50 ° и стартирайте съдомиялната машина само с едно докосване. Персонализирани настройки, които правят вашите ястия само с едно докосване.

InfoLight

Червена LED точна на пода ви информира дали съдомиялната за пълно вграждане все още работи или програмата е свършила вече.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH

AquaStop

Защитата от протичане е от огромно значение при съдомиялните. Нашата система Aqua Stop осигурява надеждна защита от течове. Когато датчикът засече теч, уредът автоматично спира и изпомпва водата през двуслоен маркуч. С AquaStop сте защитени от наводнения – гаранция, която получавате за целия жизнен цикъл на уреда.

Технология ActiveWater

Тази модерна технология за изплакване увеличава до голяма степен ефикасността и гарантира екологосъобразно изплакване за отлични резултати. Благодарение на целевото разпределение на водата, оптимизираната филтърна технология, по-бързото нагряване и по-качествената работа на помпата за циркулиране на водата се реализира икономия на вода и ток.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH

EcoSilence DriveTM

Запазването на чистотата у дома може да е трудно. Запазването на тишината понякога може да изглежда невъзможно. Нашите съдомиялни машини с EcoSilence drive дават най-добри резултати при почистване с ниски емисии на шум. Оборудван с безчетков, енергоспестяващ мотор, който оптимално намалява шума при триене, EcoSilence drive гарантира много по-плавна и по-тиха работа. Сега можете да се насладите на дом, който е толкова тих, колкото и чист.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH

DosageAssist

DosageAssist гарантира отлични резултати при миене и по-тиха работа. Препаратът се прехвърля от отделението за препарат в специална ниша, прикрепена към горната поставка, където се разтваря напълно.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH

Автоматични програми

Различните съдове изискват различна настройка за измиване. Избирането на неправилната програма губи не само пари, но и вода и енергия. Автоматичните програми на Bosch автоматично регулират температурата на водата и времето за изплакване по време на измиване, да отговарят на нивото на замърсяване и обема на зареждане. Това означава, че с автоматични програми използвате само толкова вода, колкото е необходимо за перфектни резултати. Правилното измиване за всяко зареждане – с едно докосване на бутона.

СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH

Промоция на СЪДОМИЯЛНА МАШИНА BOSCH SGV4HTX31E

 • СЪДОМИЯЛНА ЗА ВГРАЖДАНЕ
 • ЕНЕРГИЕН КЛАС : Е
 • КАПАЦИТЕТ НА ЗАРЕЖДАНЕ : 12 КОМПЛЕКТА
 • 6 ПРОГРАМИ
 • 4 ТЕМПЕРАТУРИ
 • 2 КОШНИЦИ
 • ОТЛОЖЕН СТАРТ
 • ПРОГРАМА Silence
 • ИНВЕРТОРЕН МОТОР
 • ДИСПЛЕЙ
 • ФУНКЦИЯ СРЕЩУ НАВОДНЕНИЕ Aqua Stop
 • InfoLight
 • НИВО НА ШУМ : 46 dB
 • РАЗМЕРИ В/Ш/Д : 81.5/59.8/55.0 см.
Ширина на уреда- 60 См
Размери В/Ш/Д (см)- 81.5/59.8/55.0
Продукт- Съдомиялна Машина
Консумация на вода- 9.5 л.
Отложен старт
БРОЙ КОМПЛЕКТИ- 12
Тип- За Вграждане
БРОЙ ПРОГРАМИ- 6
Ниво на шум (db)- 46
Мощност(W)- 2400
За вграждане
Дисплей
Цвят- Инокс
Модел- Sgv4Htx31E
Серия- 4
Бранд- Bosch
Енергиен клас E

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled