ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

VELNEA BEAUTY BAR Масажен сет за лице и тяло

Shop.lillydrogerie
Рейтинг0
29.99 лв 49.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
29.99 лв 49.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на VELNEA BEAUTY BAR Масажен сет за лице и тяло

Масажор 3 в 1, с камък нефрит, повишава енергията и стяга кожата. Благодарение на аксесоарите може да се използва за лице, шия и тяло. Сетът съдържа три накрайника за масаж на лице и тяло: 1 3D масажор за лице, 1 ролков масажор за лице и 1 масажор за околоочна зона. Високочестотните вибрации подобряват кръвообращението, ускоряват метаболизма и повишават жизнеността. Водоустойчив.

VELNEA BEAUTY BAR

Промоция на VELNEA BEAUTY BAR Масажен сет за лице и тяло

Анти-ейдж

3D масажорът е предназначен да стимулира циркулацията, да увеличи абсорбцията и да помогне за намаляване на появата на линии и бръчки. Масажорът за околоочната зона помага за намаляване на подпухналостта и тъмните кръгове под очите. Препоръчително е масажорът да се охлади преди употреба, за да се подобри ефективността и да се постигнат по-добри резултати. Ролерът с нефрит е предназначен за релаксация, допринася за еластичността и стягането на кожата. Препоръчително е да се използва заедно с кремове или серуми за по-добро усвояване.

VELNEA BEAUTY BAR

Ако сте алергични към метал, не използвайте този продукт. Силното натискане по време на масаж със силни вибрации може да причини зачервяване и синини по кожата. Да се ??пази далеч от деца. Продуктът не трябва да се разглобява и сглобява отново. Не оставяйте продукта във вода продължително време. Да се съхранява на сухо място, далеч от слънчева светлина. Този продукт се използва с батерия. Не поставяйте продукта в огън и/или контейнер при висока температура и/или излагайте на пряка слънчева светлина и/или източник на топлина, за да избегнете пожар и експлозия.

Aluminium, Zink Alloy, Jade

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled