Изтекли

Диван Талес, бежав

Mondomebeli
Рейтинг+1
479.00 лв 959.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
479.00 лв 959.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промция на Диван Талес, бежав

Широчина-212.0 см
Височина-80.0 см
Дълбочина-82.0 см
Височина сядане-39.0 см
Дълбочина на сядане-53.0 см
Повдигащ механизъм-клик – клак механизъм
Размер в разтегнато положение-104/181
Опция ракла-Да
Вид на опаковката-Аерофолио
Брой кашони-1.0 бр
Материал-Дамаска
Диван Талес

Промция на Диван Талес, бежав

Диван „Талес“ в кафяв цвят е символ на топлина и уют, като същевременно внася елегантност във всяко помещение. С размери, оптимизирани за комфорт и функционалност – широчина 212 см, височина 80 см и дълбочина 82 см, той предлага просторно място за сядане, без да заема излишно много място в стаята. Височината на сядането от 39 см и дълбочината на сядането от 53 см гарантират удобство дори при дълги периоди на използване, правейки го идеален за ежедневна употреба.

Благодарение на механизма за спане, диван „Талес“ лесно се трансформира в комфортно легло с размери 104/181 см, предлагайки идеално решение за посрещане на нощни гости. Опцията за ракла добавя допълнителна стойност, осигурявайки пространство за съхранение на спално бельо и други предмети, което е особено полезно в помещения с ограничено пространство.

Диван Талес

Изработен от висококачествена дамаска, диванът „Талес“ е устойчив на износване и лесен за поддръжка, което го прави практичен избор за семейства. Неговата опаковка от аерофолио гарантира безопасността на мебелта по време на транспортиране до вашия дом.

Предоставен от Мебели Мондо, диван „Талес“ в кафяв цвят е доказателство за ангажимента на компанията към качество и клиентско удовлетворение. Със своето национално присъствие и леснодостъпен онлайн магазин, Мебели Мондо улеснява избора на идеалния диван за вашия дом, като предлага професионална помощ и съвети за обзавеждане. Открийте комфорта и стилът, които диван „Талес“ в кафяв цвят може да донесе във вашия дом, избирайки качество и дизайн от Мебели Мондо.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled