Изтекли

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS , 8 kg, A++ , Silver

Zora.bg
Рейтинг0
779.99 лв 939.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
779.99 лв 939.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS , 8 kg, A++ , Silver

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS

Забравете за проблемите със сушенето на дрехи! Представяме ви Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS, която превръща една от най-досадните домакински задачи в лекота и удоволствие.

Със своя модерен и елегантен дизайн в цвят Silver, тази сушилня не само ще се впише перфектно във вашия дом, но и ще ви предложи висока ефективност и икономия на енергия, благодарение на своя енергиен клас A++. С капацитет за сушене до 8 кг дрехи, тя е идеалният избор за семейства, които ценят своето време и търсят удобство в ежедневието.

Сред предлаганите 15 програми за сушене, ще откриете специални опции за бебешки дрехи, експресно сушене за 45 минути и дори програма за тениски, която се справя за рекордните 30 минути. Това прави сушилнята подходяща за активни хора и млади родители, които искат бързи и ефективни решения за грижата на своите дрехи.

Иновативната кондензна система на сушене с термопомпа гарантира отлични резултати при ниска консумация на енергия, а също така и намалено ниво на шума до 65 dB, което е сравнимо с нормалната разговорна реч. Това означава, че можете да сушите дрехите си по всяко време, без да нарушавате спокойствието на дома си.

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS

Удобството е гарантирано с функциите за отложен старт и против намачкване, които ви дават свободата да планирате сушенето според вашето ежедневие и да намалите необходимостта от гладене. За допълнителна безопасност, моделът разполага и с защита от деца, което я прави безопасен избор за домове с малки деца.

Размерите на сушилнята са оптимизирани за максимално удобство – ширина 596 ммвисочина 845 мм и дълбочина 609 мм, което позволява лесното ѝ интегриране в пространството на всяка баня или перално помещение.

Искате ли да разгледате още Сушилни или да откриете други продукти от марката? Посетете нашия уебсайт и разгледайте разнообразието от Сушилни Finlux, за да намерите перфектната за вашите нужди.

С Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS, вие инвестирате в качество, ефективност и комфорт, които ще улеснят ежедневието ви и ще ви осигурят повече свободно време за важните моменти в живота. Независимо дали сте младо семейство, зает професионалист или просто търсите най-доброто за вашия дом, този уред е създаден, за да отговори на високите ви изисквания за ефективност и удобство.

Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS

Промоция на Сушилня Finlux TDF-8PF2SSG-DS , 8 kg, A++ , Silver

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled