ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ

Интелигентен кантар RENPHO , Bluetooth , за телесна мазнина и мускулна маса 180 kg/400 lbs победител в дигитален тест 2024 г

SUPERSDELКA-SHOP
Рейтинг0
89.00 лв 139.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
89.00 лв 139.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Интелигентен кантар RENPHO , Bluetooth , за телесна мазнина и мускулна маса 180 kg/400 lbs победител в дигитален тест 2024 г

Надеждно измерване: 4 високопрецизни сензора работят заедно, за да осигурят точни резултати с диапазон на претегляне от 50 грама до 180 кг. Кантар 26 х 26 см за хора с тегло до 180 кг. Благодарение на тънките им размери можете да ги съхранявате, за да спестите място, а семплият им, елегантен дизайн пасва идеално на всеки апартамент.

Лесен за използване: Кантарът за баня се отваря автоматично, когато стъпите върху съда на везната; Везната има лесен за четене дисплей с автоматичен превключвател за включване/изключване, батерия и индикатор за претоварване. Избор от 2 мерни единици (kg/lb) за лесна употреба.

Цялостно разбиране на състава на тялото: Получете пълна картина на вашето здраве чрез проследяване на 13 точни телесни показателя (включително процент вода в тялото, мускулна маса и висцерална мазнина) във времето. Приложението Renpho Health поддържа преглед на ежедневни здравни показатели, включително дългосрочни тенденции, напредък на целта и др.

кантар RENPHO

Промоция на Интелигентен кантар RENPHO , Bluetooth , за телесна мазнина и мускулна маса 180 kg/400 lbs победител в дигитален тест 2024 г

Безжична връзка с приложения: Официалното приложение Renpho Health може да бъде изтеглено от App Store и Google Play. Приложението е съвместимо със Samsung Health, MyFitnessPal, Fitbit, Apple Health и Google Fit, което улеснява управлението на вашите здравни данни.

Удобен за потребителя: Платформата от закалено стъкло с дебелина 5 мм осигурява отлична издръжливост и комфорт. Нашата рамка на везната е здрава, с нехлъзгащи се подложки за предотвратяване на подхлъзване и заоблени ъгли за предотвратяване на нараняване. Везната за телесни мазнини се доставя с 3 x 1,5 V AAA батерии и е готова за употреба веднага след включване.

кантар RENPHO

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled