ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Прахосмукачка Crown WVC-2121 / SR1710 – Black , С воден филтър

Zora.bg
Рейтинг0
99.99 лв 149.00 лв Към Промоцията
Рейтинг0
99.99 лв 149.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Прахосмукачка Crown WVC-2121 / SR1710 – Black , С воден филтър

Прахосмукачка Crown WVC-2121

Промоция на Прахосмукачка Crown WVC-2121 / SR1710 – Black , С воден филтър

Искате ли да превърнете почистването на дома си в лесна и ефективна задача? Представяме ви Прахосмукачка Crown WVC-2121 / SR1710 – Black, която съчетава мощност и иновативна технология с воден филтър за безупречна чистота.

С гаранция от 24 месеца, този модел на Crown предлага надеждност и дълготрайност, които са в основата на всяко домакинство. Системата за водна филтрация е сърцето на уреда, гарантираща, че дори най-фините прахови частици ще бъдат уловени и задържани, оставяйки въздуха в помещението свеж и чист.

Дължината на кабела от 4 метра осигурява достатъчно обхват, за да достигнете до всеки ъгъл на стаята без необходимост от чести смени на контакта. Капацитетът на контейнера е впечатляващи 20 литра, което означава по-рядко изпразване и повече време за вас. Ако става въпрос за по-малки задачи, можете да се възползвате от торбата с капацитет 2 литра.

Мощността от 2800 W гарантира, че никаква мръсотия не може да устои на ефективността на тази стандартна прахосмукачка. Специалните приставки за почистване на мебели и тесни места допълват функционалността на уреда, като ви позволяват да достигнете до всяка пукнатина и ъгълче.

Прахосмукачка Crown WVC-2121

За тези, които обичат да поддържат своя дом винаги чист и приветлив, аксесоарите за сухо и мокро почистване са истинско съкровище. Те ви дават свободата да преминете от прахосмукиране на твърди подове към почистване на разлята течност без усилие.

Иновативната система с поплавък предпазва уреда при преобръщане, като по този начин удължава живота му и осигурява безопасност при употреба. Цветът в класически черен елегантно се вписва във всяка домашна обстановка, като добавя стил и модерен акцент.

За да разгледате и други Стандартни прахосмукачки Crown, посетете нашия уебсайт и открийте разнообразието, което предлагаме. Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и иновациите се срещат, за да предложат на клиентите най-доброто от света на малките електроуреди за дома.

Вие, като съвременни потребители, знаете колко е важно времето и усилията ви да бъдат ценени. Тази прахосмукачка е създадена да отговори на високите изисквания за ефективност и лесна употреба, които са ви необходими в забързаното ежедневие. Независимо дали сте млад професионалист, зает родител или просто търсите най-доброто за своя дом, Прахосмукачка Crown WVC-2121 / SR1710 – Black е инвестицията, която ще ви спести време и усилия, като същевременно поддържа вашия дом в безупречен вид.

Прахосмукачка Crown WVC-2121

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled