ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Комплект съдове за готвене Berlinger Haus – Metallic Line Carbon Pro Edition, 10 части

Ozone
Рейтинг0
167.50 лв 280.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
167.50 лв 280.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Комплект съдове за готвене Berlinger Haus – Metallic Line Carbon Pro Edition, 10 части

Този елегантен комплект съдове за готвене Berlinger Haus – Metallic Line Carbon Pro Edition е изработен от кован алуминиев материал, с дебела стена и трислойно незалепващо мраморно покритие.

Използваните висококачествени материали осигуряват отлична топлопроводимост и позволяват равномерно готвене от всички страни. С тройния слой на мраморното покритие храната няма да загори или залепне. Ергономичните, меки на докосване дръжки предлагат добър захват и безопасна употреба, тъй като остават хладни по време на готвене.

Съдовете са подходящи за всички видове котлони, включително индукционни. Турбо индукционното дъно позволява храната да се готви с по-малко енергия и да се постигнат същите страхотни резултати. Дръжките на комплекта съдове за готвене не са топлоустойчиви и следователно не са подходящи за употреба във фурна.

Съдовете и приборите не съдържат вредни вещества като PFOA, олово и кадмий.

Комплект съдове за готвене Berlinger Haus

Промоция на Комплект съдове за готвене Berlinger Haus – Metallic Line Carbon Pro Edition, 10 части

Комплектът включва:

  • Тенджера със стъклен капак – Ø 28 х 12.4 cm, 6.1 l;
  • Тенджера със стъклен капак – Ø 24 x 12 cm, 4.1 l;
  • Тенджера със стъклен капак – Ø 20 x 10 cm, 2.5 l;
  • Дълбок черпак;
  • Шпатула;
  • Плитък перфориран черпак;
  • Бъркалка.

Инструкции за поддръжка преди първата употреба:

  • Премахнете всички етикети, внимателно измийте и изплакнете съдовете с мек почистващ препарат и вода. След това подсушете с мека кърпа. Обработете покритието с малко растително масло и избършете излишното. Тази процедура запазва ефективността на незалепващото покритие.

Инструкции за почистване:

  • След готвене оставете съдовете да се охладят до стайна температура. Не се опитвайте да охладите, като наливате студена вода в съдовете за готвене. Почистете старателно продукта след употреба. Използвайте мек почистващ препарат и мека гъба. Не използвайте метални прибори за готвене, за да предотвратите повреждане на незалепващото покритие и металния цвят на съдовете. Не използвайте абразивни почистващи продукти. Препоръчва се нежно почистване, за да се запази отличното състояние на продукта, поради което трябва да се избягва ежедневното почистване в съдомиялната машина. Производителят препоръчва използването на нискотемпературни програми и некорозивни почистващи препарати при миене в съдомиялна машина.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled