ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ

Соларно радио Efluky AM/FM 2000mAh захранваща банка, фенерче и SOS аларма ,ръчна манивела за къмпинг

SUPERSDELКA-SHOP
Рейтинг+1
69.50 лв 139.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
69.50 лв 139.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Соларно радио Efluky AM/FM 2000mAh захранваща банка, фенерче и SOS аларма ,ръчна манивела за къмпинг

Многофункционално къмпинг радио -Това външно соларно радио може да се използва не само за слушане на радио и прогноза за времето, но също и като 2000mAh захранваща батерия, фенерче и SOS аларма. FM радио: 87 MHz до 108 MHz и AM радио: 52 kHz до 171 kHz.

3 начина на зареждане – Радиото с манивела е с вградена акумулаторна батерия 2000 mA, поддържа три метода на зареждане: със слънчева енергия, захранване с манивела и захранване от USB кабел. Може да се захранва по всяко време и навсякъде и дори в случай на прекъсване на тока или извънредна ситуация, радиото може да се използва като захранваща банка за вашия мобилен телефон.

Висока сила на сигнала – Преносимото радио с манивела е оборудвано с антени и вградени високоговорители. Телескопичната антена е с дължина до 30 см и осигурява приемане с висока чувствителност, подкрепено от усъвършенстван дизайн на полупроводникова верига и LED индикатор за силата на сигнала за прецизна точност на настройка.

Осигуряване на безопасност – Като слушате най-новите метеорологични условия, можете да избегнете ефектите от урагани, торнадо и бури. Когато се натъкнете на дилема или опасност или сте на тъмно място, щракнете двукратно върху бутона SOS, за да активирате силна сирена и мигащи дълги светлини, за да предупредите другите.

Малък и водоустойчив – Той е малък и удобен (147 x 76 x 45 мм), тежи 300 грама, със защита IPX3 срещу пръски вода под ъгъл от 60°. Не заема много място при съхранение и можете да го носите в чантата си.

Като аварийна захранваща банка:

Вградена батерия 2000mAh, може да зарежда мобилен телефон чрез USB кабел. Не се притеснявайте, че ще останете без захранване при спешност, много е удобно.

Соларно радио Efluky

3 опции за зареждане:

Слънчево зареждане: 40-50 часа за пълно зареждане. Динамо с манивела: 2,5 часа за пълно зареждане. USB зареждане: 4-5 часа за пълно зареждане. След пълно зареждане, Solar Radio може да поддържа 12 до 15 часа слушане на радио. (среден обем)

Соларно радио Efluky

Като LED фенерче:

Функцията LED фенерче ви държи далеч от тъмнината и е идеална за къмпинг и туризъм през нощта. При пълно зареждане може да свети 10-12 часа.

Соларно радио Efluky

Като SOS аларма:

Външно соларно радио с функция SOS аларма. Натиснете бутона SOS за две секунди, за да включите алармата. Светодиодното фенерче мига непрекъснато и издава алармен звук, което ви позволява да изпращате своевременни аварийни сигнали в случай на опасност.

Соларно радио Efluky

Промоция на Соларно радио Efluky AM/FM 2000mAh захранваща банка, фенерче и SOS аларма ,ръчна манивела за къмпинг

Външното соларно радио Efluky AM/FM може да се използва не само за слушане на радио и прогноза за времето, но и като 2000mAh захранваща банка, фенерче и SOS аларма. Три вида акумулаторни начини за непрекъснато захранване, леки и лесни за носене, идеални за къмпинг, пътуване, туризъм, риболов, оцеляване и спешни случаи.

 • M/FM/WB соларно радио
 • 2000mAh power bank функция
 • Функция LED фенерче
 • Функция SOS аларма
 • Динамо с манивела
 • USB акумулаторна
 • Слънчево зареждане
 • Дисплеи за нивото на батерията
 • Мощност:: 0.5W
 • Напрежение: 2.7V ~ 4.2V.
 • Тегло: 300гр.
 • Размер: 14.7*7.6*4.5CM
 • Работна температура: -10℃ ~ +60℃

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled