ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE/S7 КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg

Technopolis
Рейтинг+1
1034.00 лв 1279.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
1034.00 лв 1279.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE/S7 КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg

A++ ефективност
A++ ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ С ТЕРМОПОМПА*
Пести пари и щади околната среда, като използваш по-малко електроенергия*. Технологията за сушене с термопопмпа предлага енергийноефективен, икономичен и щадящ дрехите начин за сушене. Технологията е със сертификат за енергийна ефективност A++, тъй като използва хладилен агент за затопляне на въздуха вместо електричество и рециклира топлия въздух, за да избегне загубата на енергия.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
Oтваряй я, както искаш
СМЯНА НА ПОСОКАТА НА ВРАТАТА
Избери посоката, в която да се отваря реверсивната врата*, така че да съответства на интериора на твоя дом. Просто смени страната, на която се отваря, за да пасва на мястото, където е поставен уредът, нещата наоколо и твоите навици. Това означава и че стените също няма да са пречка! Освен това вратата е прозрачна*, така че да можеш да провериш какво има в пералнята с един поглед.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
Дрехи без гънки
ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ГЪНКИ WRINKLE PREVENT
Изсушените дрехи могат да са без гънки, дори без да ги гладиш. Просто избери опцията Wrinkle Prevent и след като цикълът на сушене приключи, барабанът се завърта периодично без загряване в продължение на до 180 минути. Така дрехите не стоят на едно място твърде дълго, докато са топли и в плата не се образуват гънки.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
Интелигентно сушене
СИСТЕМА OPTIMALDRY
Оптимизирай сушенето без усилия! Системата OptimalDry използва 3 сензора, за да постигне най-добри резултати. Тя следи влажността и регулира времето за сушене, така че прането да бъде готово бързо при минимален разход на електроенергия. Също така предпазва дрехите от увреждане и ти напомня да почистиш топлообменника.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
Лесна поддръжка
СИСТЕМА ЗА ФИЛТРИРАНЕ 2 В 1
Поддържай по-лесно сушилнята в изправност и оптимизирай ефективността и безопасността на сушене. Иновативната система за филтиране 2-в-1 е базирана на двуслоен мрежест филтър. Така няма нужда от отделен филтър за топлообменника, което улеснява поддръжката. Две аларми ще ти напомнят и когато филтърът и топлообменникът имат нужда от почистване.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
Бързо сушене на малко количество пране
ЦИКЪЛ ЗА БЪРЗО СУШЕНЕ QUICK DRY 35′
Изсуши бързо всички дрехи, които ти трябват спешно, като риза за работа или училищна униформа. Цикълът Quck Dry 35′ суши малко зареждане от 1 кг дрехи, за да са готови за носене за 35 минути*. Като използва висока температура, цикълът е може безопасно да изсуши няколко дрехи, така че да чакаш по-малко. Просто изсуши тези, от които се нуждаеш, точно навреме.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
Издръжлива и ефективна
ДИГИТАЛНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ
Наслади се на превъзходна ефективност, по-малко шум и дълготрайно изпълнение. Дигиталната инверторна технология използва силни магнити за по -тиха* и по-мощна производителност, но използва по -малко енергия спрямо Universal Motor. Моторът също така се предлага с гаранция от 20 години ***.
Сушилня SAMSUNG DV80T5220AE
ТИП-
КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА
КАПАЦИТЕТ-
8.0 kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС-
А+++
КЛАС НА КОНД. ЕФЕКТИВНОСТ-
B
ДЪЛБОЧИНА-
60.0 смМарка- SAMSUNG
МОДЕЛ:
DV80T5220AE/S7
ТИП:
КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА
КАПАЦИТЕТ:
8.0 kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС:
А+++
КЛАС НА КОНД. ЕФЕКТИВНОСТ:
B
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ:
Да
МЕХАНИЧНО УПРАВЛЕНИЕ:
Да
ОТЛОЖЕН СТАРТ:
Да
ДИСПЛЕЙ:
Да
ГОДИШНА ЕНЕРГИЙНА КОНСУМАЦИЯ:
176 kWh
ИНВЕРТОРЕН МОТОР:
Да
ПРОГРАМА ЗА ВЪЛНА:
Да
ЦВЯТ:
БЯЛ
ВИСОЧИНА:
85.00 см
ШИРИНА:
60.0 см
ДЪЛБОЧИНА:
60.0 см
ГАРАНЦИЯ:
24 МЕСЕЦА

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled