ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Книга „Изгубеното сърце на Азия“

Orangecenter
Рейтинг+1
11.00 лв 22.00 лв Към Промоцията
Рейтинг+1
11.00 лв 22.00 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Книга „Изгубеното сърце на Азия“

Колин Таброн е световноизвестен автор на пътеписи и новели. Носител е на много международно награди, част от които символизират успеха му в пренасянето на източната култура на запад. Други негови книги може да разгледате тук.

„Предпочитам Колин Таброн пред всички останали съвременни автори на пътеписи“ – Джон Симпсън, Daily Telegraph

Изгубеното сърце на Азия

Книга „Изгубеното сърце на Азия“

„Изгубеното сърце на Азия“ е магическо пътешествие из Великата монголска империя на Тамерлан. Разказ, който превежда пътешественика през безкрайните пясъци на Каракум, непристъпните хребети на Памир и безлюдните казахски степи, а Колин Таброн е перфектният гид в този въображаем лабиринт от история, култура и религия.

Познавач до съвършенство на човешката душа и непоправим приключенец, Колин Трабон отключва здраво залостените врати, зад които са скрити вълненията и тревогите на хората от региона на Централна Азия след разпадането на Съветския съюз. Прави ни свидетели на живота в смутните времена, оставили дълбоки белези от миналото и надеждата за по-добро бъдеще.

Изгубеното сърце на Азия

„Авторът пише с оригиналност и живост, с които малцина днешните автори могат да се мерят.“ Independent

„Макар героичната епоха на пътешествениците из Централна Азия отдавна да е отминала, тази книга заслужава да се нареди до най-добрите класически пътеписи – заради наситената красота на езика и яркостта на обрисуваните образи“ Sunday Telegraph

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled