ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Въртящо се детско столче за кола Lorelli Lynx Isofix 360°, асортимент, 0-36 кг

Comsed
Рейтинг0
165.00 лв 268.90 лв Към Промоцията
Рейтинг0
165.00 лв 268.90 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Въртящо се детско столче за кола Lorelli Lynx Isofix 360°, асортимент, 0-36 кг

Столчето за кола Lorelli Lynx IsoFix гарантира спокойствие, за да сте сигурни, че вашият мъник е в безопасност по време на път. Столчето е подходящо за деца от раждането до 12 години или до достигане на максимално тегло от 36 кг.

Системата Isofix е най-иновативната система за безопасност, която позволява столчето за кола да бъде фиксирано в колата без използване на колани на автомобила. Състои се от 2 стандартни конектора и „Superior locking system“, която се намира зад облегалката на седалката. Системата Isofix предлага максимална защита при всякакви ситуации на удар и изключва риска от подхлъзване, преобръщане или люлеене на седалката. Основата на столчето за кола се фиксира с помощта на системата isofix или предпазните колани на превозното средство, а столчето може да се върти на 360 градуса, предимство, което позволява на детето да бъде поставено от 0 до 13 кг с гръб към посоката на движение и детето да бъде поставено от 9 на 36 кг с лице към посоката на движение, без да е необходимо да повдигате седалката и да я поставяте отново върху седалката.

детско столче за кола Lorelli

Целият стол е регулируем (облегалка + седалка), с 4 позиции на накланяне, от позиция за пътуване до позиция за сън. Едната позиция е за монтиране на седалката в обратна посока на движение, а останалите 3 позиции са за монтиране в посока на движение. Регулируема облегалка за глава в 11 позиции във височина, в зависимост от възрастта на детето, предпазни колани, регулируеми в 11 позиции, с 5-точково закопчаване и снабдени със специална възглавница, противоплъзгаща се седалка, оборудвана с мека опора за облегалката и седалката и допълнителна лумбална възглавница, която предлага повишен комфорт на детето при транспортиране, както и за безопасност при удар.

Тапицерията е от първокачествен текстилен материал – калъфът се сваля и може да се пере.

Промоция на Въртящо се детско столче за кола Lorelli Lynx Isofix 360°, асортимент, 0-36 кг

детско столче за кола Lorelli

Характеристики:

 • Ротация на 360 градуса.
 • Лесно за монтиране с помощта на Isofix система.
 • Направляващи водачи за Isofix системата (вкл. в комплекта).
 • 4 позиции за регулиране на облегалката.
 • 5-точкови предпазни колани.
 • Система за странична защита.
 • Регулируема облегалка за глава в 11 позиции.
 • 11 позиции на раменните колани във височина.
 • Мека подложка за главата.
 • Мека подложка за тялото.
 • Допълнителен омекотител за новородени.
 • Сваляща се тапицерия.

Подгодящо за деца от раждането до 12 години или до достигане на максимално тегло от 36 кг.

Столчето за кола може да бъде почиствано с хладка вода и сапун. Не използвайте агресивни почистващи препарати, като абразиви или разредител. Тапицерията трябва да се пере на ръка при максимална температура 30°С. Не използвайте белина. Не гладете. Не сушете на директна слънчева светлина. Пластмасовите eлементи почиствайте с помощта на влажна кърпа. Не използвайте абразиви.

Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност ECE R44/04, осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled