ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
Изтекли

MAXHAIR (Максхеър) мощен укрепващ концентрат срещу косопад, 50 ml.

Рейтинг0
24.78 лв 82.60 лв Към Промоцията
Рейтинг0
24.78 лв 82.60 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на MAXHAIR (Максхеър) мощен укрепващ концентрат срещу косопад, 50 ml.

MAXHAIR (Максхеър) е изключително мощен укрепващ концентрат, който спира косопада и подсилва фоликула на косъма. Благодарение на мощните си натурални съставки, продуктът:
➲ Контролира косопада
➲ Стимулира растежа
➲ Хидратира скалпа
➲ Придава плътност и здрав вид на косата
MAXHAIR

Промоция на MAXHAIR (Максхеър) мощен укрепващ концентрат срещу косопад, 50 ml.

MAXHAIR е предназначен за мъже и жени, които се борят с косопад, като значително подобрява и гъстотата на косата.
MAXHAIR е базиран на естествени натурални съставки, което го прави абсолютно безопасен за здравето и не се наблюдават странични ефекти.
MAXHAIR е толкова ефективен, защото е базиран на формула, която е разработена от водещи технолози в българската козметична индустрия и е невероятно съчетание от мощни активни съставки, които действат директно на клетъчно ниво, за да постигнат желания ефект – спиране оплешияването.
Действие на съставките:
Procapil ™. Патентован натурален комплекс, който успешно се бори с косопада и увеличава гъстотата на косата. Укрепва фоликулите, като прави косата по-устойчива и плътна. Съставката е с доказано действие ин виво ин витро тествана.
MAXHAIR
Aquaxyl™. Съставка, която хидратира всички слоеве на кожата. Енергизира и набавя необходимата  влага на луковицата на косъма на клетъчно ниво. Възвръща обема и жизнеността на слаби и безжизнени коси.
Кератин Действа ултра-възстановяващо и омекотяващо. Придава блясък и има интензивна термична защита. Кератинът образува защитен филм, който възстановява нарушените зони по косъма. Дори най-силно увредените.
Екстракт от Рускус. Стимулира микроциркулацията на скалпа и има мощен противовъзпалителен ефект.
Максеър ефикасно спира косопада и междувременно стимулира растежа на нова и здрава коса, която е видимо по-сгъстена.
ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН MAXHAIR?
Мощният укрепващ концентрат MAXHAIR има активна формула, която доказано действа в борбата с косопада и при двата пола. Няма значение дали косопадът е започнал в ранна възраст или след средна, когато и да сте забелязали този проблем и в какъвто и етап да е, MAXHAIR ще ви помогне да се справите. Формулата на концентрата е така разработена, че да достига до всеки един косъм, като го подсилва и укрепва. Продуктът е идеално решение за хора, които искат да преборят оплешивяването и да се радват на гъста коса по изцяло безопасен и натурален начин.
Начин на употреба: Прилагайте върху скалпа с нежни масажни движения. Разрешете добре. Не изплаквайте. Повтаряйте нанасянето 2-4 пъти на ден. Продуктът е подходящ за всички полове, за боядисани или обезцветени коси. Да се пази от пряка слънчева светлина. Когато проблемът отшуми, нанасяйте веднъж седмично като профилактика. Пазете очите!
ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled