ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Черен Петък в Интерматрак

Рейтинг0
до -75% отстъпки Към Промоцията
Рейтинг0
до -75% отстъпки Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Черен Петък в Интерматрак

Интерматрак е фирма с дългогодишен опит в обслужването на клиенти и предлагането на решения за комфортен и здравословен сън. Ние не сме просто марка, ние сме ваш приятел с професионален и мотивиран екип, който е готов да отговори на всички ваши въпроси. Нашата мисия е да помогнем на вас за един по-качествен сън. Всеки един от нас прекарва средно 23 години в сън, което ни води до мисълта, че матрака е един от най-важните елементи в нашия дом. Ние ще ви помогнем да се събуждате отпочинали, заредени с енергия и да имате все по-пълноценни и позитивни дни.

Черен Петък в Интерматрак

Черен Петък в Интерматрак

  • Марките, които можем да ви предложим: Ted – Bed, Magniflex, Нани, Mollyflex, Paradise, РосМари, Матраци Блян, Матраци Класик, BRN, Матраци Латекс, Хегра, Happy Dreams, SM metal, Linea, Wake up, Матраци Viki, Stepin2nature, Senveo, Stearns & Foster, Tempur, Sealy, Ирим, Dream on, Saltex, Dormia, Мебели Камбо, Puffy, Smart Homes, Love case, Rakla, White Boutique.
  • С това разнообразие от марки и стремежа ни да можем да ви предложим все повече артикули и все по-високо качество, ние разполагаме с над 2000 продукта в нашият сайт.
  • Разполагаме с два шоурум във гр. Варна и гр. София, като във всеки от тях може да видите над 100 модела матраци, над 150 модела възглавници и над 200 различни модела аксесоари. Шоурумът ни е разположен на над 250 кв. м. площ в модерен Търговски център с приветлив и професионален екип.

Черен Петък в Интерматрак

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled