ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ ПО КАТЕГОРИИ
ТОП ПРОМОЦИИ
Изтекли

Коледен пакет Black Sea 2 пъзела х 1000 части

Ozone
Рейтинг0
26.99 лв 53.99 лв Към Промоцията
Рейтинг0
26.99 лв 53.99 лв Към Промоцията
СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ

Промоция на Коледен пакет Black Sea 2 пъзела х 1000 части

Този комплект съдържа два пъзела изрязани в класическа форма на частите от висококачествен картон с дебелина 2.25 mm. Така, когато приключите с подреждането, ще се сдобиете с две прекрасни пъзел-картини, които можете да подредите в дома си.

Коледен пакет Black Sea

Традицията повелява трапезата на Бъдни вечер да е изобилна и да бъде отрупана с нечетен брой ястия, приготвени от сръчните ръце на всяка домакиня. Само чрез един кадър популярната кулинарна блогърка Сандра Алексиева успява да ни пренесе в семейния уют и празничната атмосфера. Тя ни представя ястията, характерни за празника, улавяйки с обектива си аромата на всяка подправка и автентичния им, неустоим вкус.

Коледен пакет Black Sea

Българският художник Васил Горанов представя изключителна интерпретация по класическата сцена от библейския сюжет, изобразяваща поклонението на влъхвите пред новородения Спасител. Картината впечатлява с хармоничните си нюанси и голямата си детайлност. Тя изобразява момента, в който мъдреците от Изток поднасят своите дарове на Исус Христос. От тази притча идва и традицията да се разменят подаръци на Коледа, която се спазва и до ден днешен.

Промоция на Коледен пакет Black Sea 2 пъзела х 1000 части

Материал- Картон
Цвят- Многоцветен
Брой части- 1000
Дебелина на пъзела- 2.25 mm
Възраст- 9+
Размер на продукта- 68 x 48 cm
Страна на производство- Полша

→РАЗГЛЕДАЙ ВСИЧКИ ПРОМОЦИИ

Радваме се да споделим всеки твой коментар

Остави коментар

Login/Register access is temporary disabled